moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super ti je prozorčić i uopće nije nakrivljen
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
radovi su prekrasni!
|
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jao kako je ovaj crijep prekrasan. Baš je romantičan. Jesu li ovi mali cvjetići iznad vrata salveta?
|
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako lijep. Od čega praviš ove šalokatre i kako ti je ovaj crijep tako mal da li ga režeš?. Ja isto volim raditi na crijepu pa te zato to pitam. On mi je baš dobar medij za rad.
|
|
![]() |
|
prekrasno je ovo sa bršljanom...
ove crijepove mi je muž ispilio na pola, a šalokatre ne znam što ti to dođe, pretpostavljam škure, njih radim od glinamola
|
|
![]() |
|
Da draga, škure su ti wow
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jedno ljepše od drugoga
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Super su ti ispali crijepovi,vidi se da ti baš leže.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su ti prekrasni
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Predivan pogled kroz prozor...vrata u svijet još lijepša...a vječni bršljan osvaja. Bravo...puna si divnih ideja i sasvim svoja. To je stvarno divna osobina.
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
gledam, i gledam, i opet gledam i toliko mi oči ispadaju jer davno nisam vidjela ovako lijepo, pedantno i ureno napravljen uradak kao što je ovaj tvoj sa bršljanom, a tako sve lijepo iskombinirano... prekrasno
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
prozorcici su ti supet, ali posuda s bršljanom mi je br. 1
![]() |
|
![]() |
|
ups!
posuda sa bršljanom nije mojih ruku djelo, Božica ubacila....
da ne bi bilo da se tuđim perjem kitim...
hvala na pohvalama
|
|
![]() |
|
da ja sam to stavila da se vidi kako bršljan lijepo izgleda na sve načine pa ispalo "komplet" s majasp bršljanima....
..piše iznad slike zdjele..."...vidi ovaj uradak s istim motivom..."
sorry majasp nisam htjela da dođe do nesporazuma....
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasni radovi, i ja baš mislila pohvalit posudu s bršljanom, šta ćeš kad svi više gledamo slike a manje pratimo tekst, ispalo je baš zgodan komplet s tvojim radom.
Radovi na crijepu su ti baš slatki, odlično je do detalja uređeno. Bravo!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |