Asparagus - Ukrasne šparoga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidila sam da joj je prazno 1 misto tamo kod onog maleckog psića uz lampaš
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
malo sam sad zbunjena...na početku je napisano da voli sjenu, a netko je pred kraj napisao da voli sunce
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam moj ostavila da se smrzne.bio je već jako velik,a ima neke bodlje pa mi se dijeca nabodu.
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Kontesaa mislim da oni mogu podnjeti polusjenu i sunčane položaje zato ništa nebrini slobodno ga drži na mjestu koje imaš.Moj ovaj iznad je u polusjeni jer nemam dovoljno sunca na balkonu i zadovoljan je.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Igrala sam se i ...posijala puuuno sjemenaka...a niklo pet-šest komada!
Mali, mali- malecki su! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro bitno da su krenuli i eto njih za čas u bujnu biljku.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vjerujem da će ih biti više, ne niču svi odjednom......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Jel moguće da izmrzne... sav mi je suh
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Mira K,
ja sam svoga pustila vani na balkonu cijelu zimu. Pošišala ga do kraja, jer su mu se viseće grančice pošeće sušiti i listići (iglice) padati. Kada nije bilo ispod nule malo sam ga zalila i sad izbijaju nove mlade šparuge. Probaj ga zalit, mislim da će ti potjerati. Sretno! ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Zalila sam ga ... možda mu je reviše... Hvala Silvy, vidjet ćemo što će biti. Žao mi je da mi se nije primio onaj iz samostana sa Brača....za koji se Antonija morala ispovjedati...
![]() A. desinflorus – Meyeri njeni kruti izdanci izgledom podsjećaju na lisičji rep |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Ima on i sjemenkice, pa ih možda nabavimo.
A za asparagus se ne brini; ima dobrih dušica za udijelit. ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Naša Silvy,ima pravo !Ima dobrih dušica za udijeliti
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mira, ni moj se nije primio.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Antonija, ja ga nisam nigdje vidjela u prodaji.
Baš mi je krasan! A. desinflorus – Meyeri njeni kruti izdanci izgledom podsjećaju na lisičji rep ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i ja ga tražim. isto ga niđe nisam vidila.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ljubiteljice,asparagusa-lisičjeg repa!
Vidjele,a ne smijele direti na Bolu-u samostanu ![]() Meni to izgleda kao da živi ispod mora!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bio je kod nas u prodaji prije nekoliko dana sad ga više nema nisam čak ni ja stigao da ga kupim kako su ga brzo prodali
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
i ja sam ove godine kupila obični ali ovaj lisičiji rep je vraški interesantan nisam niti ja vidla da ga ima igdje u prodaji bar u mojoj blizini
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |