Primavera: Blagdanski izlog |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 14> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivni radovi, zaista!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() Svi su mi lijepi, ali ovaj mi poseban...a onaj plavi mi je onako drag zbog onog vražičak osmijeha...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Drage moje...stvarno me činite sretnom, volim svaki vaš komentar, pohvalu, primjedbu...sve to znači da me redovito posjećujete u ovim mojim kutićima, hvala vam na tome, a posebno sam ponosna, i neka se moje stalne i drage su-kreativne cure ne nadju povrijedjene, kada mi u galeriju svrate naše drage "cvjećarke"....hvala vam od srca svima, a i poimence drage Retriver Sara, Shasha, Anaida, Lula...svima veeeeelika pusa
...draga Shasha, to s kalupima je teško u ovo doba godine, obično već planu ili ako su ih rasprodali, uglavnom baš i ne naručuju nove... u Zagrebu ih uglavnom ima najviše u Chemacu, Lumosu, NB-Hobby artu...a svi imaju i web dućane, možda bi se još nešto našlo
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
ove čarapice su famozne!!
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
evo i mene u tvome carstvu radovi su ti fantasticni posebice onaj vjencic sa skoljkicama bas po mome gustu |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...nije me bilo par dana, barem ne aktivno, stoga vam puno i od srca hvala što neprekidno posjećujete moje galerije
![]() ...draga Bjonda, prije svega dobro nam došla i dugo se družila s nama, hvala ti komplimentima, a nadam se vidjeti i tvoje radove
![]() ...draga Rosa2, hvala ti puno, i meni je taj jako drag, jer su školjkice doista autentične i vadjene vrijednim rukama MM i MPK
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
predivno, predivno, predivno!
|
|
|
|
![]() |
|
...draga Arwen, puno ti hvala na lijepom komentaru
![]() ...bliži se vrijeme Došašća, pa nastavljam s još nekoliko adventskih vjenčića vlastite "proizvodnje"...ovaj put sezona je 2003., slike jednako loše kao i one prethodne, pofotkala sam stare klasične fotke i malo ih probala dotjerati... kad su u pitanju vjerski blagdani, ja sam poprilični tradicionalista, obožavam vjenčiće, miris prave borovine, cimeta i sušenih naranči što se širi iz njih... jako sam ih voljela raditi, da mi je više prostora radila bih i ove godine...
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prekrasni su ti vjenčići
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Primavera
![]() Ja ne šetam po hobistici i tek sad natrapala.... Prekrasno!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Vjenčići su prelijepi!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni su vjenčići prekrasni, bravo primavera!!!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Primavera ovi vjenčići su pre pre prekrasni.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Svaki komentar i posjet galerijama iznimno cijenim i jako me veseli, ali znam da će sve moje drage su-kreativke shvatiti da se posebno zahvaljujem vama draga Baka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepi su ti vjencici
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
vjenčići su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Čak si i mene koja ne volim raditi vjenčiće i sve te silne ukrase za Božić zaintrigirala da pokušam napraviti nešta slično.Hvala ti na neiscrpnom izvoru ideja koje svi pomalo krademo od tebe
![]() |
|
![]() |
|
...draga moja Mare, kad sam krenula s vjenčićima bio je to čin očajnika koji je ostao bez posla, nije da ih nisam i do tada radila, ali onak, tu i tamo kojeg za nekog od rodbine ili za nas doma... nakon prve ture shvatila sam koliko je to zapravo kreativan posao i stalno sam smišljala nove i nove ukrasiće, pa se ovo što danas radim zapravo "rodilo" iz izrade adventskih vjenčića... veliku većinu ukrasa na njima radila sam sama, hodala po šumi i tražila plodove, odbačene grančice - npr. ono gnijezdo je od brezovih grančica sa šumskog tla, kore drveta sam isto našla po zemlji i samo ih malo očistila i patinirala zlatnom pastom - a ovi borići i zvjezdice su zapravo tjestenina koje se oko Božića nadje u dućanima u onoj tricolor verziji, ali uz malo zlatnog i srebrnog spreja pretvaraju se u zgodan i jeftin ukras.... a ako uspijem pofotkat ću jednog od preostalih andjela od tjestenine kojih sam isto napravila jaaaako puno...
...baš mi je drago ako sam te potaknula na druženje s vjenčićem, a budući da je on na stolu skroz do Božića, vidjet ćeš kak će ti postati drag...samo naprijed i koristi svu svoju veliku i neiscrpnu maštu...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Zamirišali su mi ovi vjenčići skroz! Krasno si ih složila i stvarno imaš magičan dodir - nema toga što se pod tvojim rukama i snagom volje ne pretvara u nešto divno sa svojom pričom!
![]() Kako misliš nemaš mjesta?! A za šta služe plafoni u stanu (osim za lustere, naravno) ili si i tamo već smjestila neke stvari?! ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Znaš kako se kaže: Kada se zatvore vrata, Bog otvori prozor!
Da nisi dobila otkaz, možda nikada ne bi bila ovakva umjetnica.
Ne znam koliko si uživala u svom poslu ili ti je samo značio egzistenciju, ali sigurna sam da u ovom uživaš.
Još ako uspiješ da ti donese plaću koju si imala, pomisli koja si sretnica.
Ja sam samo u jedno sigurna, mi smo sretnice, jer nam pokazuješ ljepotu i nesebično dijeliš s nama svoje umijeće.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |