Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera: Blagdanski izlog
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera: Blagdanski izlog

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 14>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 18:54
Predivni radovi, zaista!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 23:51

Svi su mi lijepi, ali ovaj mi poseban...a onaj plavi mi je onako drag zbog onog vražičak osmijeha...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 00:06
Drage moje...stvarno me činite sretnom, volim svaki vaš komentar, pohvalu, primjedbu...sve to znači da me redovito posjećujete u ovim mojim kutićima, hvala vam na tome, a posebno sam ponosna, i neka se moje stalne i drage su-kreativne cure ne nadju povrijedjene, kada mi u galeriju svrate naše drage "cvjećarke"....hvala vam od srca svima, a i poimence drage Retriver Sara, Shasha, Anaida, Lula...svima veeeeelika pusa

Valentine%20artist  Valentine%20kiss  Thank%20You

...draga Shasha, to s kalupima je teško u ovo doba godine, obično već planu ili ako su ih rasprodali, uglavnom baš i ne naručuju nove... u Zagrebu ih uglavnom ima najviše u Chemacu, Lumosu, NB-Hobby artu...a svi imaju i web dućane, možda bi se još nešto našlo Smile

...draga moja Lula, baš ih volim raditi, bit će ih još s vragolastim osmijesima Angel%202
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
bjonda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 126
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bjonda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 21:16
ove čarapice su famozne!!Smile
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 21:14

evo i mene u tvome carstvu radovi su ti fantasticni posebice onaj vjencic sa skoljkicama bas po mome gustu LOLLOL

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 00:49
...nije me bilo par dana, barem ne aktivno, stoga vam puno i od srca hvala što neprekidno posjećujete moje galerije Valentine%20present

...draga Bjonda, prije svega dobro nam došla i dugo se družila s nama, hvala ti komplimentima, a nadam se vidjeti i tvoje radove

...draga Rosa2, hvala ti puno, i meni je taj jako drag, jer su školjkice doista autentične i vadjene vrijednim rukama MM i MPK
Na vrh
Arwen View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arwen Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 10:52
predivno, predivno, predivno!

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 00:29
...draga Arwen, puno ti hvala na lijepom komentaru Thank%20You

...bliži se vrijeme Došašća, pa nastavljam s još nekoliko adventskih vjenčića vlastite "proizvodnje"...ovaj put sezona je 2003., slike jednako loše kao i one prethodne, pofotkala sam stare klasične fotke i malo ih probala dotjerati... kad su u pitanju vjerski blagdani, ja sam poprilični tradicionalista, obožavam vjenčiće, miris prave borovine, cimeta i sušenih naranči što se širi iz njih... jako sam ih voljela raditi, da mi je više prostora radila bih i ove godine...

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 08:54
prekrasni su ti vjenčići Heart šteta što ih nećeš opet praviti jer na njima se vidi da uživaš u tome Smile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 09:01
Primaverasmile227
Ja ne šetam po hobistici i tek sad natrapala.... Prekrasno!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 10:20
Vjenčići su prelijepi!smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 11:10
I meni su vjenčići prekrasni, bravo primavera!!!
smile120
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 11:16
Primavera ovi vjenčići su pre pre prekrasni.smile120
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 13:36
Valentine%20artist ...hvala vam svima, veliko ste srce u svim svojim toplim komentarima, drage moje Iris, Monna, Proljeće, Dorina Thank%20YouThank%20You

Svaki komentar i posjet galerijama iznimno cijenim i jako me veseli, ali znam da će sve moje drage su-kreativke shvatiti da se posebno zahvaljujem vama draga Baka Moj%20naklonjer sam iznimno počašćena što ste posjetili moju galeriju...makar se ne uključujem prečesto u vrtlarski dio jer nemam pojma o uzgoju cvijeća, svejedno ga volim gledati i uživati u majstorijama naših vrtlara, tako da sam prilično u toku i redovito čitam vaše duhovite komentare protkane iznimnim duhom....osim toga, nadahnjujete me svojim fotkama pa mnoge cvijetove pretačem u svoj nakit i na taj način ih "uzgajam"....hvala vam od sveg srca na vašem divnom komentaru Thank%20You
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 14:41
preljepi su ti vjencici ClapClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 14:57
vjenčići su prekrasnismile93
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 15:34
Čak si i mene koja ne volim raditi vjenčiće i sve te silne ukrase za Božić zaintrigirala da pokušam napraviti nešta slično.Hvala ti na neiscrpnom izvoru ideja koje svi pomalo krademo od tebesmile79
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 17:28

Thank%20you!Thank%20you! ...hvala vam drage moje Rosa, Sandra, Mare Blowing%20Kisses

...draga moja Mare, kad sam krenula s vjenčićima bio je to čin očajnika koji je ostao bez posla, nije da ih nisam i do tada radila, ali onak, tu i tamo kojeg za nekog od rodbine ili za nas doma... nakon prve ture shvatila sam koliko je to zapravo kreativan posao i stalno sam smišljala nove i nove ukrasiće, pa se ovo što danas  radim zapravo "rodilo" iz izrade adventskih vjenčića... veliku većinu ukrasa na njima radila sam sama, hodala po šumi i tražila plodove, odbačene grančice - npr. ono gnijezdo je od brezovih grančica sa šumskog tla, kore drveta sam isto našla po zemlji i samo ih malo očistila i patinirala zlatnom pastom - a ovi borići i zvjezdice su zapravo tjestenina koje se oko Božića nadje u dućanima u onoj tricolor verziji, ali uz malo zlatnog i srebrnog spreja pretvaraju se u zgodan i jeftin ukras.... a ako uspijem pofotkat ću jednog od preostalih andjela od tjestenine kojih sam isto napravila jaaaako puno...

...baš mi je drago ako sam te potaknula na druženje s vjenčićem, a budući da je on na stolu skroz do Božića, vidjet ćeš kak će ti postati drag...samo naprijed i koristi svu svoju veliku i neiscrpnu maštu... Blowing%20KissesBlowing%20Kisses
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 21:08
Zamirišali su mi ovi vjenčići skroz! Krasno si ih složila i stvarno imaš magičan dodir - nema toga što se pod tvojim rukama i snagom volje ne pretvara u nešto divno sa svojom pričom! smile79
Kako misliš nemaš mjesta?! A za šta služe plafoni u stanu (osim za lustere, naravno) ili si i tamo već smjestila neke stvari?! LOL
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 21:22
Znaš kako se kaže: Kada se zatvore vrata, Bog otvori prozor!
Da nisi dobila otkaz, možda nikada ne bi bila ovakva umjetnica.
Ne znam koliko si uživala u svom poslu ili ti je samo značio egzistenciju, ali sigurna sam da u ovom uživaš.
Još ako uspiješ da ti donese plaću koju si imala, pomisli koja si sretnica.
Ja sam samo u jedno sigurna, mi smo sretnice, jer nam pokazuješ ljepotu i nesebično dijeliš s nama svoje umijeće.smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.