kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 33> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vjesalice su super,a papučice su cakaneeee
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Fantastično Kami!!Prekrasno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ženo...radiš čuda...ostala sam otvorenih usta...i gledam i gledam...prelijepo...koje si ti nadahnuće
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Od vjesalica sam ostala bez teksta... predivno...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
hvala svima na pozitivnim komentarima,
drago mi je da vam se sviđa i malo drukčijeg sadržaja (očekivala sam da će papučice pobrati slavu vješalicama ![]() bude toga još, samo da ulovim vremena dulje sjest uz laptop... ![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
kami... tek sam sad vidjela tvoju galeriju.... super super... jako veseli radovi... a šlapice.... joooojjjj preprepre slatke.... nemam rijeći
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Dakle Kami papučice su
![]() ![]() Imaš pravo potpuno su zasjenile vješalice koje su isto zaslužile čistu 5
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kami sve si nas osvojila sa papucicama,preslatke su..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
evo, evo, upravo se petljam s novim slikicama, jesen stiže... stpljeni-spašeni ;)
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nadam se da ste svi svjesni da čim je nešto origami da se većinom podrazumijeva da negdje postoje upute za slaganje...
ne umanjujem svoju vještinu savijanja papira, ali ipak odajem počast svim onim origami majstorima (većinom japanskim) koji su uopće došli do tih formi bez rezanja i lijepljenja :) makar moram priznati da sam ovo ljeto muku izmučila s jednim lavom i papirom od 50cmx50cm tak da su papučice za tak nešto melem za um i tijelo... ubuduće, tko želi dijagrame da i sam proba, pm ;) |
|
![]() |
|
Uf, nemrem više te slike birat i slagat...
Evo jednog jesensko-šumskog make-overa školskih tronožaca (to su oni na kojima ste možda sjedili na tehničkoj kulturi ili biologiji)... Stolčeki idu mojoj mami i krsnoj kumi na poklon i motivi su strogo birani, ima sve čega ima na njihovim viksama i šumama kojima su okružene... Evo malo before/after i moje prvo mukotrpno šmirglanje s brusilicom na struju... ![]() Onda malo preobrazbe u paru... ![]() Ovo je ujedno i moje prvo sjenčanje spužvicama... Čista improvizacija, narezala sam si neku spužvu od futrole sata, izvukla sve svoje akrilne mat i metallic boje i tempere i udri brigu na veselje... ![]() ![]() I malo detalja... Ukrasnu trakicu sam lijepila magnetinom jer je jedini držao ko od stijene odvaljen... Mašnice su neizbježne... Kaj se natpisa tiče, on je zapravo sjajno zlatnim markerom pisan, ali mobitel to nemre ulovit :P To je moj skraćeni slobodni prijevod jednog Emersonovog citata... Nije smio biti na engleskom, a mama me molila da bude nešto vezano uz prirodu i ovo mi je idealno sjelo... priroda&društvo ![]() ![]() Kad sam danas vidjela sivilo na nebu i na ljudima u zg-u, ovo mi više nije prešareno, nego kao iz najvedrije slikovnice ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tronošci su pravi mali jesenski kolaži! Fenomenalno!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni motivi. odlično!
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
e....znas sta kami......ma....da ne govorim simpli d best..na naskom...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
krasno kami,jako si to lijepo složila a i dobro ti ide sa spužvicom
![]() Super mi je kako smo svi inovativni,sve oko sebe uspijevamo iskoristiti kao materijal ili pribor
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bez komentara
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
ja nemam riječi, koja divota!!!!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Vidi se da si ulozila puno truda i puno vremena u ovo... ali isplatilo se. Zaista su prekrasni. Apsolutno prekrasni.
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |