Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami, origami i ostalo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami, origami i ostalo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 22>
Korisnik
Poruka
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 19:17
hvala na posjeti nado smile78
radila sam i razne božićne ukrase (neki primjeri su i na stranici prije),
ove godine imam novih blagdanskih ideja koje kad ostvarim, pokažem obavezno ovdje ;)

što se slikanja i crtanja tiče, jako me svrbe ruke za time i kad tad ću se opet uhvatiti olovaka i kistova...
tužno mi je da doma vise samo jedni lopoči u temperi kad sam imala 10 godina Embarrassed
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 19:34
divno, što drugo reći.... samo nastavi tako!smile141
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 23:09
Daj,Kami,prosim te,stavi nekaj komplicirano,ovo do sad je bilo stvarno prejednostavno!Tak jednostavno,da ja to ne bi napravila do kraja života!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 01:32
...ostadoh ponovo bez teksta blink%20blink...velika si umjetnica draga Kami   ...a s nestrpljenjem čekam kad ćeš staviti nešto komplicirano ...ubi me ova jednostavnost, ali svojom ljepotom i savršenim linijama koje stvaraš samo prstima i papirom...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 10:07
hvala svima na javljanju Heart
Ah, još ništa od fotki onog kompliciranog dok ih ne prebacim na laptop...

Evo mojih brzopoteznih čestitki od prošle godine (veličine A6, tj. A5 preklopljeni)...
Nisu elegantne kao Arwenine, ali makar da vidite da se onaj borić može i od ostataka ukrasnog papira napraviti...

Nemojte zamjeriti na lošim slikicama, nemam druge, brzinski napravljene, brzinski fotkane Embarrassed

jedni boreki plešu, drugi mirno stoje...

Na vrh
Arwen View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arwen Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 10:32
kami, super su ti čestitke, boje su mi ludilo!
ps. moje mi se naspram tvojih čine sterilne Embarrassed

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 13:28
čestitke su odlične!
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:07
kami divne su ti čestitke.super su rasplesani borekismile126
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:28
drago mi je da vam se sviđaju, sad imam više spravica za papir doma pa će bit i drukčijih Big%20smile

evo nešto od preklani, ne znam što mi je došlo da sam imala takvu zvjezdastu viziju LOL
vijenac od pruća je omotan tkaninom i onda su zvjezdice pričvršćene špenadlama...

ovčica se prve godine grijala na prozoru, a prošle se smrzavala na vratima...
ove će godine vijenac na totalnu rekonstrukciju, extreme makeover...

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:30
vjenčić je super!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:46
...joooj, super su mi čestitke, odlično iskorišteni papiri za zamatanje, kao i svi u tvom papirnatom carstvu, a vjenčić s preslatkom ovčicom me oduševio...baš me zanima kak ćeš ga preurediti...  Great  Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:54
Čestitke su mi genijalne a o tvojim bravurama s papirom sam već sve rekla.Totalni sam tuntlek i samo slinom i "vučem jezik po podu"dok to gledam
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:08
kami divni vjenčić
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:41
Kami prekrasne su ti i čestitke i vjenčić. Super mi je sve od tebe ovak stojim i smile93
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 13:08
Ah, evo napokon "ono komplicirano"...
Inače ne obožavam savijati čeveronožne životinje, ali ovo je bio obećani rođendanski poklon frendu...

Upute su imale 13 stranica, na svakoj oko 10 koraka što je ukupno minimalno 128 presavijanja (a ima i međukoraka...) i koji sat rada...
Papir je bio veličine oko 50cmx50cm i Lav visine jedva 10cm, ovdje se može vidjeti crease pattern (izgled lava kad se rastvori u polazni kvadrat).

Dovršila sam ga iz drugog pokušaja (prvi se potrgao po sredini zbog lošeg papira), a rađen je od običnog sjajnog craft papira smeđeg koji nije idealan za oblikovanje baš (fotke su noćne, boja je inače lijepa bakrena)...
zato se lav zove Basset što je očigledno... i nije slijepi, smeta mu blic Embarrassed

pokušavala sam obuzdati glavu i grivu s malo ljepljivog nečeg, ali nije baš išlo...

Eto, takav je kakav je, papir je kriv, nisam ja LOL
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 13:18

smile93smile93
smile39smile39smile39
smile189smile189smile181smile181
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 13:30
Kami ovo je ludnica. Svaka čast majstoricesmile141
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 20:15
predivno kami!!!evo i MPS je oduševljen,a njega inače zanimaju samo igrice,a sve drugo mu je "glupo".glava mu je predobra.izgleda vrlo realistično.na zadnjoj slici uopće ne izgleda kao da je od papira,već kao da je od bronce.smile120
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 19:37
mare-nostrum, Dorina & prila, hvala vam na reakcijama Heart trebao je bolje ispasti Embarrassed
prila, da tek tps vidi kakve likove iz igrica origami majstori rade Wink
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 21:51
ovo je cisti SF za mene
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.