Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prilina svaštara
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

prilina svaštara

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 15:00
Prila i meni je tvoja škrinjica jedna od boljih na forumu!!!

bez greške je
smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 22:14
izzy,proljeće smile79
drago mi je da vam se sviđa škrinjica,ali još sam ja daleko od vas majstorica decupaga.dugo sam razmišljala šta sa tom salveticom,pa sam je malo rezuckala,malo pojačavala sa crnom bojom i u biti i meni se sviđa.sad sam sva u djedicama.još jedan u izradi samo što ide polako.sve šivam ručno,bojam,ljepim...i jako se dobro zabavljam.
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 11:48
dovršeni vjenčić za vrata

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 11:50
još jedan djedica,ovaj kao lutkica

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 11:52
kutija rađena salvetnom tehnikom,malo dorađena bojama i domaćim umjetnim snijegom

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 11:54
ovo su stari radovi.jedna klupica

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 12:45
Bravo Prila !smile55
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 12:49
sve je lijepo ali najljepša je ona škrinjica sa prošle strane
smile141
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 17:18
retriver sara,iris smile78
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 18:50
fantasticni radovi....smile94
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 18:53
Djedice su mi odlični,od čega radiš glavu?A kutija mi ja super,jako lijepo si ju doradilasmile79
klupica je za 10 Thumbs%20Up
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 21:01
ClapClapClapza djedicu al klupica i ormaric su  fantasticni .Kad vidim kako vi to sredite dođe mi da placem za tim koliko sam toga razbacala.
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 21:07
puno hvala curesmile79.rosa2 tako ti ja i dolazim do repromaterijala.kad netko od mojih nešto hoće baciti donese meni jer će mi sigurno trebatismile96.njima dobro,a meni još bolje.mare glave šivam od jedne stare plahte.to su one deblje,grube,gustog tkanja i onda ih bojam akrilnim bojama(one jako dobro podnose bojanje,tj.ne upijaju tako puno boje).drago mi je da vam se sviđaju dedeki jer ih je pravo zadovoljstvo raditi.upravo je u izradi jedan konjić koji ide jaaako polako.
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 17:31
malo kuglica za bor.nikako da ih dobro uslikam.

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 17:37
ove ogrlice su inspirirane prekrasnim radovima sa čipkom u decupage galerijama.rađene su od lagane mase za modeliranje koja se isto suši na zraku,a svaka alkica je ručno motana

kompletić

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 18:17
Morala sam ponovno navratiti, da odmorim malo na onoj čarobnoj klupiciWink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 19:40
odlično!
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 09:27
prekrasni radovi, blago vama koji imate umjetničkog dara u sebi smile227smile128
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 18:56
Originalno poslano od člana prila prila napisao:

ove ogrlice su inspirirane prekrasnim radovima sa čipkom u decupage galerijama.rađene su od lagane mase za modeliranje koja se isto suši na zraku,a svaka alkica je ručno motana

kompletić

smile227kak je ovo lijepo ovo bi mi odlicno pristajalo uz pravu cipkuWink
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 21:28
puno hvala curesmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.