FlowerLover - vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cleoma ![]() Hvala Anaida! |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Moj hibi trenutno nema cvijet, ali me brine ovaj žuti list... Da li je možda od previše/premalo zalijevanja?
![]() Kalanhoa koja odbija cvjetati... ![]() Lewisia kojoj izgleda ne odgovara kod mene... Može koji savjet za njegu? ![]() Shashin/moj jasmin lijepo napreduje ![]() ![]() Shahshin poklon (možda lantana?) ![]() ![]() Abutilček od shashe (hm... svaka druga biljka je stigla od naše shashe) ![]() Ružmarin i lavanda iz sjemena ![]() Ljubičice iz listića lijepo napreduju- hvala Shasha ![]() ![]() |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cleoma - vž kavica
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Poklon od naše RetriverSare
![]() ![]() Euphorbia, ali ne znam koja... Odmah jedno pitanje... Da li trebam nešto napraviti da bi se razgranala? ![]() Voštani cvijet od Martine1985 ![]() ![]() Malo sam se i ponovila: Oncidium ![]() Cambria ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pozdrav svima! Evo par zaostataka pa krećem na novije slikice
![]() Dalija ![]() Nova gladiola ![]() Poklon od jedne gospođe (Nepoznato 1) ![]() Ostić ![]() Nepoznato 2 ![]() Juniperus blue star ![]() Sedum spurium tricolor ![]() Nepoznato 3 ![]() Poklon sa varaždinske kavice (znam kako se zove, ali - zablokiro mozak) ![]() Poklon sa varaždinske kavice - Nepoznato 4 ![]() Heba ![]() |
|
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
nakon što sam pogledala sve stranice mogu samo reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Hibi mi je bas šik ,al ni ostalo cvijece ne zaostaje za njime.
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitam što si uspjela spasiti hibiskus,prelijep je
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hibiskus šarenko baš je poseban! A i abutilon mi je jako lepeki.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Procvjetale su i dvije nove gladiole:
![]() ![]() Poklon od Duda-Lave ima bebicu i jos nekoliko u nastanku :) ![]() A abutilon mi raste nevjerojatnom brzinom: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Happy happy happy!!
![]() oporavio mi se moj dragi, najdrazi hibiskus! Vec sam se pomirila s tim da ne bude nista od njega, jer je prije par mjeseci odbacio sve pupove i sav je bio cudan, ali evo ga danas: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista krasno cvijeće! Za ovo doba kad je kod nas (uz obalu) sve sparušeno i nikakvo - ovo je pravo osvježenje! Bravo za cvjećke!
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() Sve je prekrasno,ali izdvojila bi ovu ružu!!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno cvijece i vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasan rascvitani vrt,a iznenadilo me kako tvoja tekoma ima krupan cvit u usporedbi sa rukom
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno cvijeće i vrt u cjelini.
Nešto 1 je sedum spurium tricolor |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala vam svima
![]() a ljiljan je zapravo bio malo tamniji, ali nikako nisam mogla dobiti njegovu pravu boju sa fotićem... |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
wow koje divno cvijeće u tebe
![]() ali moram izdvojiti onaj prekrasan pink ljiljan, još ga nisam vidjela u toj boji |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |