Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uhhhhhhhhhhh_lantana -ma zna se bolan ona kad pošalje i Otok to da se šokiraš---------ali šta znam meni je opet bilo sve ljepše poslano nego tebi
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ma, niho moja, poslala meni lantana još puuuno toga, sve jedno ljepše i veće od drugoga. Al poslikala sam samo ove suhe da ti ne crkneš od muke kad vidiš one druge!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
wow..ovaj posljednji stalak za cvijeće je fantastičan. odkud je ako se smije znat?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Bromi, hvala ti. Dobit pohvalu od jedne "vrtlarice" kao što si ti zaista puno znači.
![]() Lukić, i meni je taj stalak prekrasan. U stvari, uočio ga MM. Kupili na ga ljeto na sniženju 50 kn. Inače je iz M. Home. |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Wow divno cvijeće a baš ti je krasan "švaler" tako kod nas zovu onaj cvijet na sedmoj slici u crvenoj ukrasnoj saksiji.Naime tako ga zovemo jer ima specifičan rad listova tj. po danu se spuste a po noći se dignu hi hi hi
![]() |
|
![]() |
|
Aaaa, maranta! Nisam pojma imala da se zove švaler!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uz cvijeće ima tu vrlo zanimljivih komentara!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zaista je sve već rečeno
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o cvijeće je prekrasno, a bogami i komentari,ali kako god i meni se švaler dopada svakako ga moram nabaviti
|
|
![]() |
|
Samo nabavi, sarajka. Al moraš pazit, ak se ne diže svaku večer, nije dobar švaler.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
Jelda je dobar? I meni je!
A ono, štefi, nije potkova. Neki ovalni oblik je. |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
ccccccccc samo o švalerima pričaju jaoooo !!!!!
Moj je jadan crko davno izgleda da ga nisam dobro pazila pa se nije dizo i cvrc napustio me ali nabaviću ja sebi novog neka neka ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |