Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 103>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 02:22
Presadila sam i kanu iza kuće ,između masline i ograde da mi malo zaštiti pogled na novog susjeda.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 01:45
Presadila sam iza kuće jednu staru ružu u jako lošem stanju.Ne znam jeli preživila.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 01:40
Veliki moj uspjeh je ova hrpa krupnog otpada koja je čekala da je traktor odveze.Ona ništa neće baciti jer sve će trebati.Konačno je otišla i velika željezna bačva puna rupa.Kad je sestra otputovala pridodala sam još par stvari.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 01:34
Probala sam sestru nagovoriti da očisti jedan komadić vrta uz more pa bi zasadila ružmarin ali nisam uspjela."Uredila" ga je ali nedovoljno.

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 23:00
Patuljaste perunike su baš slatke.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 03:38
Na dva mjesta sam uspjela sačuvati tu peruniku,ali sam zaboravila slikati jedini cvijet ove godine.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 03:26
Ovo je biljka koja nije iz mog vrta,a zatekla sam je na mjestu s kojeg mi je pokradena sva patuljasta šumska žuta perunika.Nekome je ispala iz kradljive torbe.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 03:17
Ne,to je stari kotlić.Donedavno je unutra bila i jedna palma starija od mene,a kako ni zemlje unutra više nema ostala je mala kao bonsai.Nažalost uništila ju je lanjska žega. 
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 23:52
Kaktusnjak lijepo izgleda. Kao detalj jako mi se svidio bršljan posađen u ruzinavoj.... Je li to felga?
Sutra je novi dan.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 03:03
U susjedovom zapuštenom i napuštenom vrtu našla sam opunciju u jadnom stanju.Na slici se ne može predočiti koliko je velika i teška.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 22:39
Draga moja suručica.Još je živa.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 22:31
lijepi vam je vrt, uvijek se nađe neka posebno zanimljiva biljkaClap
jako papaju ove godine naše cvijeće, ili puževi a možda i poneki njihov nepriajtelj..tako je kod mene izgleda ježić popasao niske zvjezdane, kao da su salata LOL
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 22:23
Kadulja
Samonikla pasiflora
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 02:47
Po datumu bi rekla da je sada u cvatu.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 17:28
kiki vidim da strelicija več ima pupoljke a moja je u povojima, o zmiji neću ni z. jer ih baš puno i ne ljubim iako volim životinje. Pužomor za puže e to mi stoji na tri punkta oko kuće da ne trčim okolo jer i moj kameni cvijet je stradao ne kao tvoj ali ima rupa i rupica, ali nisu samo puži u igri i skakavci ih voleCry
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 03:24
Anđelka,vrištala sam sve u 16,a što se strelicije tiče ove godine je pod ključem.Ko je hoće obrati moraće se dobro namučiti.Osim obitelji malo ljudi ima ključ.Ima samo 4 pupoljka.Još će proći puno godina dok se oporavi nakon smrzavanja.

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 13:59
Puževi ga pojeli? Confused Strašno! Ovo je vrijedna informacija, svoj kameni cvjetak nikako neću staviti u vrt. Ide u teglu - hvala ti! Heart
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 12:32
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Kameni cvijet pojeden do peteljke.Kao da ga je neko škarama odrezao.

nisam ni znala da puzevi i njih napadaju...bas steta

a ona zmijurina/sljepic sto god da je srce bi mi iskocilo da tako nesto zateknem
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 10:05
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Ja bi ipak rekla da je crnokrpica.Prvo sam mislila da je neki stari konopac,uzela u ruku,protresla,mislim mrtva.Prvo se lagano pomakla pa počela divljati.A ja je bacim 2 metra od sebe.Jedva sam je našla za slikanje.

Bome si hrabra kiki i još je tražila za slikanje ja bi vrištala da me cili otok čuje.
Jesi dočekala koji cvitić od strelicije?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2014 u 22:01
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.