flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 18> |
Korisnik | |
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja imam takav kaktus, ali mo0j ne cvate već godinama, negdje griješim ali ne znam gdje. Što taj kaktus treba i kamo da ga stavim da bi i meni napokon procvao?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
dali kaktus držiš na suncu? ja imam jednu grančicu zabodenu već nekoliko mjeseci u kući ali se ne pomiče.
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
preko zime mi je u istočnom prozoru u hodniku,onako više u tamnom,a sad sam ga stavila na terasu,ima puno svjetla,ali nije na direktnom suncu.......valjda sad cvate,jer je na toplom,a zimi je bio više u hladnijem prostoru...ali imam još dva koja sad pupaju,a inače su znali u zimi... |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Krasan kaktusic,ruze.. ma sve je lijepo!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
P R E K R A S N O
![]() ali ove ruže s bijelim cvjetićim rožca u pozadini ![]() ![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
hvala Mari, hvala Dijana,ma kažem moj vrt tek nastaje.....a opet imam tehničkih problema za slike,blootoot me gnjavi,čekam drugi komp sa popravka........pa će biti slikica.....
|
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasan ti je vrtek ,a imas i lijepu kolekciju tulipana
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepa ti je ona crveno bijela ruža!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hvala,to je double delight,mislim da sam dobro napisala,kažu da je jedna od najmirisnijih ruža,i zaista je predivna....to sam lani zasadila...
|
|
|
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Ruže su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dok sam ja došetala Mari me pretekla. One ruže u bijelom su stvarno predivne.
A kaktus...famozan!
![]() |
|
![]() |
|
Evo i mene malo opet i danas,uspjela sam ukrasti malo vremena i prošetati cvijetnjacima. Jedva čekam slike batata
![]() |
|
![]() |
|
evo nadam se da ću stići danas ubaciti slike,a imam i još jednog ljepotana kaktusa u cvatu...........
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
evo mene i malo novih slikica.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
i još malo cvjetića-.-
![]() ![]() još jedan kaktus
![]() ![]() ![]() ružice....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
flover sve pohvale.
kaktusi su super,a i ruze.ova mi je predzadnja posebno lijepa |
|
![]() |
|
Super, ova plavo-ljubičasta ruža je prekrasna. A i kamenjar se lijepo razrastao.
|
|
![]() |
|
hvala na lijepim riječima, i kao što je rekla Yojo svaki je vrt lijep i poseban,radujem se posjetu i vašim vrtovima....a ona plava ruža je blue moon,i meni je jako draga,mada sad imam još jednu ljubimicu,onu bijelo -crvenu....opet me nešto zeza,pa ću morat pričekati za nove slike,a batat opet ima pupove,pa ću ga ovaj put slikati na vrijeme,jer cvijet brzo prođe,traje samo dan.......
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Flover, zaista lijepe ruže imaš... A batat je krasan - imam ga i ja i uživam u cvjetićima ali i dekorativnim, ljubičastim listovima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |