Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2014 u 20:54
Josipa, ja ću sjemenke posijati pa ću vidjeti hoće li biti kakvog rezultata. Ako i ne niknu, ovako su mi lijepe umjesto cvijeta
Anastazija, danas sam shvatila da si je mislil da mu mašem od radosti kaj ga vidim pa si je dopelal i svoj harem od tri dobra komada.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2014 u 11:55

Baš si me nasmijala sa ovim zadnjim komentarom.
Sigurno si je mislil da si luda baba kad se tak dereš i mašeš i ne puštaš ga da uđe u "svoj" vrt  smile96.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2014 u 07:12
prekrasne slike jeseni....a ove sjemenkice se mogu sijati,zar ne?...nesto slicno sam donjela sa korduna i planiram u neki cuskic u 3 mja zabosti...ako grijesim molim savjes....predivno...bas vas volim obilaziti....smile79
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 23:12
A on me bezobrazno gleda i misli šta se baba ne makne da mogu produžiti u vrt. Dugo sam morala vikati i mahati da bi konačno otišao u šumu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:58
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:58
Neke ruže još uvijek cvatu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:56
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:55
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:55
Ima perunika koje su lijepe i na jesen zbog živopisnih sjemenki. Da nema Bake Bee ...

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:52
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:52
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:51
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2014 u 22:50
Catalpa, lijepi su naši bregi, pofarbala ih je jesen, ali fali sunca pa na slici boje izblijede. Ipak, par slikica sam napravila, kakvih takvih

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 23:07
Neka sjaji prekrasna je,  gdje su slikice sa prelijepih suncem obasjanih zagorskih bregov..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2014 u 23:51
Lucy, imaš pravo. Meni su u jesen šume najljepše, naročito kad sunce zasja, a imam tu privilegiju da mogu sakodnevno gledati promjene boja
Catalpa, vjerojatno si primjetila da je crkva kompletno obnovljena pa je sada u svom punom sjaju
Josipa, neka ti sve lijepo raste i dugo te godina veseli
Mari, to je samo najava, pravo farbanje još nije počelo
Lantana, hvala. Imala sam sreću da je sunce obasjalo taj jedini obojani grmčić
Gute Fee, valjda ćemo ostvariti jednom naš plan o zajedničkom izletu
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2014 u 22:39
Draga Ancica , hvala ti za slikice iz Beleca , zao mi je da nisam mogla ici i vidjeti to svojim
vlastitim ocima , nadam se da cu to moci nadoknaditi kad se vratim .

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2014 u 23:20
Krasno je kod tebe, puno zelenila i boja. Ova fotografija je izvrsna Clap
život je more
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 18:51
predivne boje kod tebe..tako toplesmile71
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 08:01
hvala na predivnom cvijecu...sve mi je novo osim rudbeckije..žiti nocurak,ljekovita biljka mozda si izguglam kako ju usositi i piti bit ce mi potrebna...a anajvise me odusevljava kleroderum,centrantus....bit ce predivan grm...nikad tako sta nisam vidjela....hvala od srca sestrama...smile79
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2014 u 23:31
Jako lijepe slike barokne crkvice u kojoj dugo nisam bila, pa naviru sjećanja.Hug
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.