vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 30> |
Korisnik | |
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lucy-pozdrav,drago mi je da ti se svidja
Kamenjarka1-Ako te put nanese kod nas (moje mesto je izmedju Bg i Ns) javi mi na PP .Pa valjda moze kava i jos nesto pride.Prenecu supruzi tvoje pozdrave. Josipa-Nu-Kupio sam i ja dva sitna po 6 Evra prosle godine ali toliko sporo rastu da je to razocaravajuce.Pa sam se odlucio za nesto vece visine. Hteo bih da kazem u vezi komentara forumaskih vrtova,primetili ste da ja ne komentarisem . Neka se niko ne ljuti, ima toga dosta da se pohvali,ali sam primetio da nema ni jednog forumasa muskog pola koji komentarise, pa da ja ne budem crna ovca,malo mi nezgodno. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
kako kaze kamenjarka mali raj sve na svome mjestu i tako se lijepo uklapa....javor je preivan,nisi ga puno ni platio a dosta je velik...moj je jos sitan i planiram ga kao grmic pustiti...budem ovih dana gliciniu poslikala...zivs je to je najbitnije...treba jojvremena mislim da ce iduce godine procvjetati u punom sjaju...ipak je darivana od srca....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Rembrant moj naklon definitivno ne idete maleni ispod zvjezda koliko ljubavi ostavljate vašim naraštajima to me zadivljuje izdvojiću klematise jerpo njiman vidim kako ih pazite svaku grančicu uvežete poštovanje iza sve drugo to je za me raj i ako me ikad put nanese volila bi svratit kod vas netreba mi ni kava samo da se uživo nagledam te ljepote puno puno pozdrava vama i vašoj supruzi od hercegovke
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ovdje se doista ima u čemu uživati.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Andina
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Kako bih rado prošetala ovim tvojim parkom. A šetala bih polako, polako... duboko disala i maksimalno uživala!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Ovako sam ove godine namestio da vezujem paradajz umesto kolaca,valjda ce izdrzati .Sa desne strane pored cesme vidi se crvenolisni javor valjda je "CRIMSON KING" ili nesto slicno,platio sam ga 16.5 Evra, dosta je visok nadam se da ce biti dobra zamena za kuglastu katalpu koja nije htela da raste pa sam je izvadio.
![]() |
|
![]() |
|
Milice-
![]() Josipa stavi slike tvoje Wisterije kad procveta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovako sam ja zamisljao ulaz u vrt,vatreni grm se spojio sa obe strane i cveta,posle toga cele godine bobice koje su isto tako lepe,da sam stavio ruzu puzavicu em ne cveta istim intezitetom ima mnogo skidanja procvetalih ruza,i bezbroj puta ubadanja prilikom prolaza a i prilikom orezivanja. Vatreni grm je zakon za pravljenje lukova. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
rembrante tek sad vidim pupove,mislim da sam ju trebala na suncanije staviti dopodne je na hladovini...dok su vase ocvale moja tek krenula...na to sam mislila...no,ipak joj je prvo ljeto u mom vrtu....mozda se ipak samo treba priviknuti..lijepa setnjica po tvome dvoristu...pravi uzitak....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prošetala, uživala...
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Josipa nerazumem sta si pobrkala,nisam video na temi Glicinije kakav je problem u pitanju.
OSICa-juce sam ih povadio, svake godine su sve manje lukovice,ipak nasa zemlja neodgovara za ove hibridne. korijenko- posle tulipana svake godine sadim paradajz ili rajcice sve mi jedno kako se kaze,danas sam posadio, slikacu ovih dana da vi date svoj komentar da li sam dobro uradio da mogu da ga vezujem da ide u visinu.Necu vise da ga drze kolci,nego sam napravio neku skalameriju. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako lijepe slike
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Pa kada se pojaviš sve rasturiš.Prekrasno je u tvom vrtu i bravo za tulipane,prava aleja............
|
|
![]() |
|
judino drvo je jako lijepo...vidim da ga mnogi traze...a sa svoj gliciniom sam nesto pobrkala...nez tocno al skoro sam sigurna da je mjesto...budem poslikala pa cete vidjeti na temi glicinie...poz iz slavonije..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kaktus- Polje tulipana je i dalje veliko ali se smanjuje jer ti hibridi kao sto su papagajke nisu nesto za ovo nase tlo,verovatno vole vise peskovito tlo,ali i dalje ima dosta pa ih sadim u jesen.
Kamenjarka1-Pozdrav Rajski vrtovi-Sto bih zaboravio: Evo slike kamenjara kod mene,i judino drvo je procvetalo,meni se ono svidja,u pozadini judinog drveta je tamaris,on isto tako lepo cveta u prolece,a zahvalna je biljka raste bez problema ,samo zabodes grancicu u zemlju.Kao vrba. Mislim ako neko bude gledao i citao da zna. ![]() Josipa-NU-ulazem trud ali se i isplati,ne znam primeti se senka na kuci,tako da tacno mozes da vidis da wisterija raste na juznoj strani kuce i vecinom dana ima sunce,i tu sam prilicno siguran da je zahtevna u pogledu sunca,tlo manje vise,i rezidba. Normalno da se oreze gde smeta nema tu neke pameti. Judino drvo sam drasticno orezao u jesen,mislim da i ono voli dobro da se orezuje inace kod nas relativno brzo raste. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajme,glicinia orlove kadje...sve u svemu ajme divote...kuca izgleda pravo rajski...odlicne kombinacije i razlaslo lijepo...vjerujem da se puno truda ulaze a to se uvjek isplati...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Nemoj ti nas zaboraviti jer je tvoj vrt zaista impresivan. Glicinija, javor, kerija, ... sve jedno ljepše od drugog. Pusa malom bombončiću.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Raj ovozemaljski
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Joj kako su ti slike prekrasne, gledala sam ih bez daha tj. uživala sam ali mi se najviše svidjelo ono "polje" tulipana....
a ljepotica je preslatka... |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Dobro vece forumasi, kako ste,eto ja vec duze vreme nisam stavljao slike na forum,nekima nisam ni odgovorio zadnje postove,ovom prilikom pozdravljam:
lucy ![]() Lantana ![]() gute Fee ![]() rubensica ![]() smrcko ![]() JosipaNu ![]() Nisam odgovorio ,jer nisam ni bio prisutan na forumu i izvinjavam se ![]() ![]() Ovo iznad prozora je bela Wisterija mislio sam da vise beli cvetovi,ali corak bela jos nece da cveta,da sam znao formirao bih plavu iznad prozora a belu ispod,ali nije kasno brzo raste pa cu to preurediti.Vidim da jedna plava raste iz korena.pa ako bude lepo rasla formiracu malo stabalce. Kraljica lepote u skoro punom cvatu,prvi put mi je stvarno procvetala i mogu da vam kazem da sam zbog toga srecan.Vidi se da na sredini bas i nema cvetova,to je zbog toga sto sam pustio crvenu loniceru(orlove kandze) da se rasire,oni su zagusili wisteriju,sada loniceru debelo orezujem. Normalno,nista nemoze da prodje bez moje lepotice,deda joj kupio novi tricikl pa da se pohvalimo |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |