Dubrovačka regija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manči - svatko od nas je dobio životni teret koji može nositi i iznositi. Ponekad nam se čini da je nama najteže no vjeruj mi svi smo mi tu negdje. Tvoj srednji princ, pored svega, daje ti do znanja kako se cijene, mali sitni pomaci, mali sitni koraci. Podsjeća te da si čovjek i da treba cijeniti male stvari. Upoznajući te preko fotkica - a mislim da mogu procijeniti - znam da ćeš svog princa osamostaliti najviše što možeš, da ćeš mu pomoći da postane dobar čovjek a hoće li otići od kuće, hoće li otputovati u strani svijet.... hoće li puno toga, najvjerojatnije neće ono što sada misliš da priželjkuješ ali će sasvim sigurno "osvojiti puuuuno vrhunaca koji su njemu dostupni i koji njemu znače". Znaš i sama da je na tebi - da prepoznaš veličinu njegovog uspjeha bez ikakve primisli da ih uspoređuješ sa drugom djecom! Sretno i hrabro, djeca nas uvijek nagrađuju i daruju najviše! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
"Mali" prevoze goste do kopna...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Došla su tri turistička broda - cruisera i kažu 10 000 turista, biće bio još koji ispred stare luke...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Naša luka...da pukneš od smijeha kako je mala...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
joj manči šta mi uradi . na ovakvom brodu radi moje dijete , samo na drugom mjestu , preko bare , i sad se treba vr atiti za dva tjedna . ljepotica moja
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Divovski gost
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Trabakule čekaju goste...
![]() |
|
![]() |
|
Imamo i mi luku, nije baš k'o Rijeka ali zove se luka.....luka Gruž.
![]() |
|
![]() |
|
Rascvjetala pitospora ispred Župnog ureda
![]() ![]() livadica sa maslinama ispre crkve sv Mihajla u Lapadu (noviji dio Dbk-a )
![]() cesta prema gradskoj bolnici
![]() pogled sa novog mosta dr Franjo Tuđman na zapadnom ulazu u grad
![]() |
|
![]() |
|
Alkemičara nema ovih dana, sad mi je jasno , iz istog smo grada, kraja.....
Šetala sam po gradu, ali ne starom....
Evo, slike iz van zidina....
![]() pokraj hotela Bellvue
![]() Ul I. Vojnovića i Bellvue
![]() more kraj Danča ( tu je samostan )
![]() procvjetale pitospore i gličina
![]() dio parka ( naši parkovi nisu raskošni kao u Osijeku i sl gradovima )
Adio do slijedećeg javljanja!
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
smatram dogovoreno ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prekrasne slike bude još ljepše uspomene, na trenutak kao da sam opet na Badiji, pa onda šećemo Gradom, penjemo se zidinama....HVALA
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
e pa dobro si mu rekla
![]() a i kavicu ćemo popiti sigurno pa se i osobno upoznati |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |