Vrt by samiloti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | ||
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Još par slikica... ![]() ![]() To sam ove godine presađivala, mali čempresi i buxus ![]() malo lavande ![]() ![]() kale ![]() čeka presađivanje ![]() iberis ![]() ponosna sam na prvi tulipan ![]() vinca samo što nije procvijetala ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
|
Delosperma nije ni meni procvala, to su starije slike. hortenizije sam stavila na sunce, nisam znala da vole hlad, očito ću joj morat nać neko drugo mjesto. Hvala na informaciji ![]() i da nadelala san se ali nisan još gotova jer s lijeve strane broda, kako bi moja dica nazvala novi dio cvijetnjaka, moran sredit svu gredicu jer sam naravno sve promjenila. čekam da mi niske sadnice budu spremne za sadnju pa će sve biti drukčije. Curke da li se negdje na forumu obavlja zamjena rožica, jako bi volila imat raznoliko cvijeće??? |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
|
Di su crijepovi na rubove sam posijala nevene i lijepe kate, kada bude sve izraslo bit će super, nadam se. Hvala na posjeti
|
||
![]() |
||
|
Pokušavam ostvarit svoju viziju, ali ide sporo. korak po korak pa će se moj san ostvarit- Hvala
|
||
![]() |
||
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
|
Gledajuci ove slike pozeljela sam se vratiti na prvu stranicu tvoje price i nisam pozalila. Vidi se da uzivas u svom vrtu i on ti to vraca.
Svidja mi se sti si napravila s crijepovima, kad biljke malo porastu bit ce jako lijepo ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Svašta novoga ima, bila si prava vrijednica
![]() |
||
![]() |
||
|
Evo mene, nisam stigla pokazati do sada što sam napravila novo u vrtu. Nadam se da će vam se svidjeti
![]() Vjesnik proljeća ![]() Sredinu suze sam preuredila i sada izgleda ovako ![]() ![]() ![]() ![]() Nabavila sam i tulipane ![]() oxalis floribunda se sprema cvasti ![]() narcis ![]() cadeau nemophilla - ugodno me iznenadila jer se sama posijala ![]() ![]() naravno ljubičice ![]() ![]() Evo nadam se da ste uživali u mom vrtu
|
||
![]() |
||
|
hvala na podršci!!!
|
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Draga Samiloti već se vidi da si dobro odradila vrt ove godine od početka svega nečega pa sada se to već iskristaliziralo kako želiš da ti vrt izgleda, a to se vidi iz stalnih preinaka, sviđa mi se kamenjar i puuuno kamena u vrtu. Delosperma cvate jako dugo i zato mi je prekrasna u kamenjaru.
|
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
|
Dugo me nije bilo...
Još uvijek nešto cvate mada sam gialliardije i rudbeckie pošiškala i sve sam presadila, tj. razmjestila cviječe po gredici. Nadam se da će se ulovit jer još uvijek nije hladno. Jedva čekam proljeće da vidim kako će onda vrt izgledati. Sada izgleda ovako: To su kale iz sjemena. Konačno!!!!! ![]() Još uvijek cvate ![]() Novi izgled kamenjara ![]() Dobila sam hortenziju ![]() i ovo sam dobila, valjda je yuka ![]() ![]() Nema puno cvijeća, na tom djelu sam mijenjala raspored ![]() ![]() Nabavila sam i callunu ![]() ![]() ovo sam kupila ali je pisalo samo trajnica ![]() i ovo isto tako ![]() i ovo ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala na dobrodošlici i ja se nadam da će mi vrt biti sve ljepši i ljepši
![]() |
||
![]() |
||
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
kao prvodobro došla na ovaj forum, pregledala sam slike tvog vrta od početka do kraja , činjenica je da imaš veliki vrt i da će trebati dosta vremena i dosta biljaka da tvoj vrt poprimi jednu veliku i lijepu cjelinu, ali dobro si počela posebno su mi se svidjele tvoje lavande valjda je to uvjek tako čega nemaš to ti se najviše i sviđa, samo nastavi i ubrzo ćemo mi gledati prekrasni vrt na ovom forumu.
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala puno na prepoznavanju biljka. Volim znati što mi se nalazi u vrtu. Kako dosta cvijeća imam od prijatelja i susjeda koji neznaju naziv imam puno cvijeća za koje ne znam ime. |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
I na kraju, dobro došla u našu cvjetnu obitelj. Nadam se da ćeš dugo uživati tu s nama i pokazivati nam svoj vrt. Lijepo si nam prikazala nastanak i napredak, a vjerujem da ćeš nam pokazati i sve promjene do kojih će doći u tvom zanimljivom vrtu.
![]() |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Eh, nisam ti baš puno pomogla.... vrsta solanuma jeste, ali..
MM ti preporučuje da to uništiš pod hitno, jer je korov, invazivan i otrovan. Kaže da će ti se jako brzo raširiti i pogušiti sve oko sebe.
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Malo sam pogledala na google slike možda je stvarno to solanum, na tom mjestu mi je bila datura pa sam mislila da je to to. Hvala puno na pomoći ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |