Skentra via Mediterano |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jope
![]() ![]() ![]() Mari draga ,samo ti uživaj ![]() Rajski vrtovi ,drago mi je da si me posjetila,joj vi baš gore muku mučite sa tim unošenjem i spremanjem preko zimi ,ali i kod nas je ovo godine bil oslično jer je neka luda zima odjednom banula i puno se toga smrzlo,a u nas ako ti oleander krepucnu ,odma ti kažu da nije za tebe cviće ![]() ![]() Velim stavit ću jutros koju slikicu jer sunce je ugrijalo ,ali puše pomalo Turski gariful ,ovo je se samo rasijalo , čak je i trajnica je jaaaaaako dugo može ,a ja sam ih dobio od gute Free ![]() Ova aloja ,čak se smrzlaa ove zime ,ali opet ona udari iz korijena ,tako da no sikiriki za nju Gazanije -ovo je moja najdraža gazanija Delo Delo - neš se muči ,nikako poć Evo i opuncije,sa nekim talijanskim peršinom ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
U tvome vrtu svakojakih ljepota..... Onaj kaktus "na točkice" mi je posebno zgodan.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Milice
![]() Evo malo slikica sa osunčanoga juga Ova stapelia ima cvijetni pup Ostić,ali neka čudna vrsta ,tj niska ,ja bi volio da je visoki ![]() ![]() Ovaj puzavac mi je koma , svaki dan sve bujniji Alisiumi,oni rastu ko ludi, niču svagdje,ove godine su malo okasnili U ovu sam gazaniju zaljubljen Gladiola Talijanski neki peršun procvita I druga vrsta ,tj Lavandin mi je procvita Ova mi se slika danas dopala Primjetite ovaj sedum ispod opuncije ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
lipo moj fiki oni puzavac ti je ponaški tamjan možeš ga usadit u pitar onda pada u slapovima inače se po zemlji tići malo previše bar kod mene za dvi godine bilo ga je di triba i netriba
|
|
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
kad su predivne....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Jope
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Krasno je prošetati, opuncije sam imala punu ruku nije mi izgledala bodljikavo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ostatak kampanije,
![]() nekako smiruje ovu buru ovo je jutro,sunce tek izlazi,malo skentre Delo delo aStErIkUs u kamenu sa opuncijom i lavandom Gazanija opet al ovaj put žuta opuncija ,ovih opuncija imam svagdje ,ako tko želi neka se javi Lavanda sa rožom ,baš nekako si pašu iako se baš boje nebi slagale Iiii moje stare dobre ,aj pogod šta ,dalije -one visoke ![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Divno je, dalija me vratila u djetinjstvo.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Gazanije imaju divan cvijet pa nije ni čudo da nas osvajaju. Guštaj ti u njima!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Catalpa
![]() ![]() lucy ,gazanije su mi velika ljubav,pa vas malo smaram s njima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Naštroka san vam slika ovih dana:
Nastavak ekipe Šarenilo ![]() Lavanda stoeches ,ako tko želi spremim mu reznica Turski gariful među rožmarinom Opet još jedna gazanija opet garifulčić sa leptirom Bijela roža ,bura mi ih razbuca ![]() Ovaj tamnocrveni gariful mi se posebno sviđa ,neznan kako je ova boja ispala uopće kraj cinnerie maritmama dolazi do izražaja Hortenzija / nekad su je zvali adžebek Za kraj ,mačo moj koji spava po cijele dane ,obožava ovo sunce ![]() I ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Milice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jutros neka omarina vanka ,pa evo vam koja slikica da nas malo osvježi
Tagetes Asteri baš bujaju ove godine a i trava u njima ![]() Neki sedum,ja mislim nije vode vidio 100 godina ![]() Bugica Passilflora,neznan šta joj je .neće cvijet nikako Trachycarpus fortunei Groždže neko stolno ,stara sorta Sada malo cvitasto : Kaktus što je procvita od neki dan Lavandula i bumbari ,nezz kolko im možete skontati Opeeet gazanija I mandevilla ![]() |
|
![]() |
|
Lijepi su ti cvijetići... U korjen pasiflore zakopaj koru od banane pa će onda cvjetati. Tako sam ja napravila i to je pospješilo cvjetanje.....
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |