Triša piše dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 40> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vratila se oko podneva doma s novom biljkom - sretna. Nakon ručka uhvatila se opet poslova u dvorištu i očistila kamenje do kraja, pa sam napravila dva nova vrtića:
![]() U međuvremenu je mm napravio od žice konstrukciju za prenjanje clematisa , koji je još za sada u jednoj 120 x 30 cm, dubine 40 cm posudi, pa ću vidjeti kako će se ponašati, prije nego ga posadim direktno u vrt.
![]() Na slici se vidi da je sve prepuno vreća s kamenjem, no zet mi je obećao za sutra to odvesti (iako je nedjelja).
Pregledala sam klijališta i ustanovila da su vani noćurak, Dragoljub, kosmos, neke plave zvjezdice, a osteospermum je tek počeo.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Kako li je samo naša Triša vrijedna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Da vrijedna,svaki dan me uhvati bed kada vidim koliko je napravila.Ma super je.MM je već pomalo ljubomoran na taj "moj forum" i moje cure.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
Letitia ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Super. Nadahnjuješ me svojim idejama.
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Triša, sve pohvale! jako lipo i poticajno za sve nas!
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zaista me potičete pohvalama, ali ja imam i najviše vremena od svih vas, jer sam u penziji, pa imam puno slobodnog vremena. Još nešto radim, ali to što zaradim sve potrošim na cvijeće ili tome slično.
Danas iako je nedjelja, do sada sam bila u dvorištu. Pisat ću o tome kasnije, jer me mm vodi van na ručak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Danas je skoro sve očišćeno od kamenja i upravo sada zet i mm razvoze s prikolicom, pa ću ujutro biti sretna, jer će većina otpada nestati iz mog dvorišta. Malo sam se pozabavila stazicom kroz vrt koju sam davno napravila o otpadnog materijal da izgleda kao mozaik
![]() Dok ovo pišem dvorište se ispraznilo, dečki se vratili, a ja jako zadovoljna.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Biljčice ti uživaju na suncu u zavjetrini, dođe mi da se došuljam do njih i legnem pored
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Jao kako su lijepi kamenčići a tek biljkice,super si majstorica!!!
![]() |
|
![]() |
|
Danas nisam baš nešto radila, ali sam bila u Metrou, kupila neko sjeme i lukovice
![]() Odmah sam posijala dragoljube - piše da su visoki
![]() Od kćeri sam uzela grančicu hoje, posadila ju a mm je napravio nosač
![]() Ustvari malo me uhvatila neka lagana prehlada, a ovdje je takva magla da mi se nije dalo biti vani. Sutra ću se popraviti, jer moram posaditi dalije.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Dabas sam iz skupnog klijališta presadila kosmos, noćurak, dragoljub, a posijala cinije.
Stavila sam sve van jer kiša tiho pada-skoro ne pada, pa mislim da će svemu malo vlage dobro doći. Nisam danas ništa više od toga radila, jer sam "radila" ono što moram da preživim, a bila je hrpa posla.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Da ne bi ispalo da danas nisam ništa radila, evo ukratko: Posadila sam lukovice dalije, crvene i bijele, stavila sam ih u vrtić kraj anđeoskih trublji i hortenzija - valjda će svi imati mjesta, vrtić je velik i podjeljen na tri djela.
Napravila sam još jedan novi vrtić i nasipala ga zemljom, a posijala sam dvije vrećice slaka i jednu vrećicu cinija direktno u vrtić.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
E Triša baš ti zavidim. Mene uvijek poslije Nove godine uhvati proljetna groznica, crtam plan povtrnjaka, pripremam posudice i sjemenje ali nema još dovoljno svjetlosti i ako posijem prije veljače ne napreduju dobro ni na prozoru. Ovaj tvoj dnevnik me oduševio . Moram i ja početi pisati svoj samo nemam tako lijepe sličice i toliko kamenja
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, xenia, ja sam već rekla da neću čitati Trišin dnevnik, uvijek nešto zgodnog ubaci da moram ostati
![]() Samo xenia hrabro... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Čudila bi se da je prošao jedan dan a da Triša nešto nije prekopala,zasadila i sl.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, ja sam sretnica što vas imam. Da niste nikada otišle s ovog foruma.Mi smo tim i to pravi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Draga Triša, uvijek nešto novoga.
Vrt je sve ljepši i ljepši i sad još samo da se sve rascvijeta ... |
|
![]() |
|
Nemam baš nešto važno za zapisati, ali kako je danas 29.2. pa ću na taj datum morati čekati još 4 godine, evo ipak nešto.
Zahvaljujući Andrei danas dobila i posadila čak 4 crvene čuvarkuće, jako su mi slatke i pjevat ću ima ujutro i naveče, da se uhvate i što brže rašire.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Znaš kaj, skoro da ti je ovaj kamenjar sa stazicama ljepši od moga na stolu, mislim da ću morati nešto poduzeti u svezi glede toga. Izgleda famozno a mogu si već zamisliti kakva će to biti divota za mjesec dana. Bravo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |