Babotok |
Odgovori | Stranica <1 23456 207> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admin i lana kažu "raj", e pa ništa drugo, ako raj postoji, onda sigurno izgleda kao tvoj dio Babtoka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ima i onih koji do svojih okucnica nista ne drze,ali su u manjini.Kad se samo sjetim kako je bilo prije desetak godina,trava,koprive sve zarasceno.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva lepota ! Definitivno svrstavam Babotok na spisak svojih omiljenih mesta (moracu nekako da dodjem i proverim sve slicice na licu mesta ).
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
toni prekrasno, fotke su ti za 10, a o uređenju mjesta mislim da ne moram ni govoriti
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
toni kako je vama lijepo...
slike su stvarno super, a mogu misliti kako to sve izgleda uzivo ...i tako mi je drago da sam otvorila ovu temu jer vec danima trazim sliku i naziv biljke sto cvjeta bijelim kuglastim cvjetovima - tj. cvjetovi su u kuglastim skupinama i sad sam je tu vidjela bas sam u nedjelju donijela povaljenicu i za prvu ruku sam je posadila u plasticnu posudu - dok se ne smislim gdje cemo s njom i kakve uvjete voli i treba |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bez teksta sam
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja nemam komentara na ovu ljepotu |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Babotok me oduševio. Imate li vi tamo kuće za iznajmit, da se mi nauživamo u ovakvoj ljepoti! Još jednom - PREDIVNO!
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemamo.ako prolazis tuda navrati
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
toni, navratim ja do tebe u taj gradić iz snova po malo cvjeća i na kolačiće, njamić
|
|
Pupsy
Nedavno posijan Pridružen: 28 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja sam nova na forumu pa sada prolistavam a ove tvoje slike
Toni me ostavile bez teksta.. Pozdrav svim tvojim vrijednim domaćicama u Babotoku iz Daruvara.. |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sto bi rekli nsi stari...
dao bi i šaku dukata za take susjede!!
|
|
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toni, došla sam na tvoj "nagovor" i ugodno se iznenadila.
Svaka čast na tvom trudu. Prekrasno. Babotok je prekrasan zahvaljujući i ljudima poput tebe.
Iskrene čestitke još jednom od bum_poludele!
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e pa dobrodosla.Nadam se da se i tebi bude ovdje sviđalo.Ja sam vec pustio kprijenje.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala. Budem češće. Jako simpatično.
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toni daj napiši kako iz Bjelovara doći do Babotoka jer sada za 1.maj idem u Bjelovar pa da bar prođem kroz taj cvjetni raj.
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad je jos malo prerano za cvjetni raj.Tamo negdje polovinom Lipnja.A ide se onom cestom VIRJE - BJELOVAR.Pa onda bi mogla navratiti i do mene.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
VERA1
Upravo klijam Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toni , stvarno je predivno to što ste napravili u Babotoku ,još samo da nagovorim supruga da nekako kad budemo išli za Grubišno polje preko Bjelovara i odemo do Babotoka da sve te divote vidimo uživo. Pozdrav i očekjem slikice i od ove godine.
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na dan Snjezne gospe 05.08 u crkvici koja se isto tako zove bude prostenje,Crkvica se nalazi na mjesnom groblju u Jabucati a ona je pak zajednicka mjestana Babotoka,Jabucate i Donjih Zdjelica. |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si ovo uredio, baš djeluje kao Božja kuća.
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 207> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |