Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 243> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
napreduje
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Triša, sve ti je prva liga. Ovo ča si dobila od Hoye na kafe, sitno plavo, to ti je potočnica ili ne zaboravi ne, non ti scordar di me -po domaći.
Ča se tiče mahonije ja imam tri malo veće sadnice, već cvatu u vazi pa ako ćeš za u vikendicu....... ja ih imam jako puno i već sam i sestri dva poveća grma posadila. Ili ako će netko drugi.......da ih konačno udomim
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Triša kod tebe je pravo proljeće!
Vaza od cijevi je odlična,ma sve je super! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Može draga, aš ova mića će mi se zgubit tamo, a onda si ovu pustim ovde.
Hval svima, počelo je pomalo sve sa cvjetanjem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ako bude jedna viška i ja bin se preporučila. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Triša, stvarno ti je sve prekrasno!
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Predivno Trisa!
Moj vrt je jos pod snijegom. Nadam se da ce se uskoro otopiti. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Triša prekrasno ti je dvorište.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
triša vrt predivan kao i uvjek kod mene tulipani rastu al jos nista od cvjeta!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša umjetnica s cvijećem i biljkama. Ali i TM treba čestitati.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvijetni stup napunjen sa zemljom, smješten u dvorište na jedan panj i posađeno u njega svašta, iako bi bilo najljepše da je nešto viseće Tulipani žuti procvali - čekam crvene i plave
Tratinčice uz stazicu sve se više šire
Ovaj se sukulent razgranao, kako se ono zove, ajde zaboravila sam
Grančica od mame - mirišljava (nekima smrdljiva) molim ime
Listići od jagode - jagoda što je to
Korijenkini irisi imati će uskoro cvjetak
Izvirio još jedan crveni božur,
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Triša kod tebe ništa ne čeka, ovaj cvjetni stup si u rekordnom roku napunila i nasadila. Sve je lijepo, a meni su se najviše svidjele tratinčice.
Onaj sukulent cvate ljubičasto i zovu ga podnevni cvijet, tako nešto... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bravo za saksijicu!!!
![]() Predlažem da otmemo Triškinog muža i nepuštamo dok nam ne napravi saksijice od cijevi. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ha-ha, bit će zgodan kad se rascvjeta (ne mm - cvjetni stup)Hvala vam što posjećujete moje dvorište - uh što sam fina
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mislim da je onaj sukulent pustinjska ruža,drugo ime sam zaboravila (danas sam si ja priuštila..slučajno naravno)
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Čekaj da procvjeta. Mogao bi biti lamprantus.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A doću ja kod tebe kad se ono sve baš iscvijeta i znam šta mi je raditi , a agava me opija moja je sigurno iako je imam
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
niho se opako prijeti
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma štaću kad je škrta fol nešto poslala a ono ni poštara ni koverte kako ne bi
![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Vrtni stupić je stvarno otkačen. Super!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |