moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 89> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisam ljubomorna |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
begonije prekrasne, fuksije obožavam, vajgela prelijepa ........
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
begonije su mrak,ali fuksije su ipak moje omiljene
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
A koji je ovo cvijet na koji smo jakooo ljubomorni
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno sasha,jako lijepo
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
kako su divni karanfili mnogo volim nisko grmasto cvijeće
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Orhideja dendrobium nobile
Shasha se ponovila ovom ljepoticom
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
shasha opet sam bila u tvom dvorišću, nije te bilo pa nisam dobila kavu Ups vidi shasha na tvojoj temi sam zaokružila na 3000
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Lana, a jesi li pronašla koje uskrsno jajčeko koje su joj mlade gošče ostavile kad su bile kod shashe? Ili je ipak, shasha sve uspjela pronaći! Orhideja je predivna, ali pakujac onaj ljubičasti je fantastičan! I moja je vajgela ljepša! Nadam se da me ne bu nitko |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Lana,od sad bum u nekoj termosici ostavila kavu,samo ju budeš trebala naći
![]() ![]() ![]() Inaja,i ja nekako volim više niske biljkice
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro jutro ranoranilice! Begonije su preslatke, zajedno s teglama koje su divne!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
shasha samo ti ostavi termosicu s kavom, ja jako često navraćam kod tebe
![]() Eh da svaki put napišem komentar brojka na postovima bila bi punooooo veća ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha i cvijeće i tegle su mi lijepe!!!
Ali i ovo vrtno cvijeće je fan, fan, fantastično.
A ona mala što je žuto cvjetala je pustinjska ruža, samo što meni već neko vrijeme nema niti jednog cvijeta???
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
meni je ovdje sve za čistu desetku
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha a gdje su nove slike cvijeća???
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
(proljeće,dobro da si ti pitala,jer bi sasha rekla da ja njurgam opet)
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nema slikaaaa,nešto se moji gušterići vole slikati i ispadnu na svakoj slici.Kak se vi njih bojite,nema slikaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
doobit ćeš po duzi
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |