dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 222> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lijepo si se ponovila,nama je teško proći pored takve ljepote,a ne kupiti ništa.Ruže su ti kao u sred ljeta.
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
MK kaktusi su kaktusi , lijepa obnonova, a to je i očekivati od MK. a ova ruže e to je preljepo vidjeti u ovo studeno vrijeme, predivno draga. |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bravo curo, prelijepo " žutilo " kod tebe !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas sam mislila dali je mali kaktus orezala ruze..kad tamo one tebi u cvatu a ti ih orezala,ja ne mogu,zao mi ,neka ih jos ..lijepo si se ponovila
ajd nam jednom poslikaj tvoje kaktuse na zimovanju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo si se ponovila, sviđaju mi se u drugom redu dva sa desne strane i naravno ovaj procvjetani!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš šteta kaj si porezala ruže, mogle su ti tak ostati prek zime i još pomalo cvasti, ona narančasta je predivna
![]() ![]() lijepi pozdrav |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kaktusek, pa i vrijeme je za zimski odmor u vrtu, mi smo kontinentalci navikli da u ovo doba ne hodamo po vrtovima, još samo malo s lišćem posla i to bu uskoro završilo, a onda u kuhinji i oko peći
![]() |
|
![]() |
|
Ha,ha,ha.vidim da se svima sviđaju moje ruže,ali da vas obavijestim da su porezane,nema ih više do proljeća.Kako je vrijeme stalno tmurno,vlažno,niše nisu mogle cvasti,a cvijetovi i pupovi su počeli pljesnjiviti,neka se lijepo odmore do proljeća kad će opet biti kraljice.Porezala sam ih na oko 50 cm otprilike,još ću ih malo zagrnuti da ih zaštitim od zime,sve granje i lišće sam pokupila i spalila,i da moram jednu novu kupiti,jedna mi je bila dosta loša pa ću je zamjeniti.
Klimatis,slonovo uho mi po ljeti stoji u hladovini,dobije vode kao sukulenti,ništa posebno ne radim da bi procvao.
Hvala svima
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mojih par ruža u teglama još uvijek cvate i lijepe su mi, ali kad se poželim pravih ljepotica onda svratim kod tebe. I uvijek naletim na još ponešto zanimljivo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kaktusiću dani su još uvijek lijepi pa još uživaj u cvijetnoj haljini
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne ruže, posebno mi je lijepa ona narančasta, šteta što si ih orezala, ja ih pustim sve do veljače.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nisi valjda orezala sve ruže!!!
bravo za adenium! ima još pupoljaka! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Sve je prekrasno kao i uvijek!!!
![]() ![]() Super je što se jesen odužila pa su još ruže uvijek rascvjetane ![]() Ripsalis prekrasan, a gdje ti stoji slonovo uho i kako ga natjerat da procvjeta? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Predivne ružice i u vrtu i u vazi. Monica je posebna, kupila sam je neki dan...Ti si znači ruže orezala, ali ne na skroz kratko, zar ne? Sladak ti je adenium...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Buketić je stvarno šteta bilo da ostane vani , ionako bi propao a ovako ćeš još koji dan uživati u njegovoj ljepoti a adenium vidim obdarit će te još kojim cvjetićem, uživaj u ljepoti
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |