Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 63> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cestitam draga,imala si sta pokazati
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani ovo je divno, trebala sam i Lili i ja iči u Boogalu, ali smo odustale, jer po ovom snijegu nisam mogla van.
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() sve je prekrasno i žao mi je što te nisam upoznala ... otišli smo na krivo mjesto ...BOOGALOO ...čak sam tražila organizatoricu Koraljku i pitala za tebe I tamo je bilo super ... puno lijepih radova ![]() Vozili smo se sat vremena po ovoj glupoj mećavi ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Nešto sam "prtljala" pa mi se dio teksta izbrisao....Mima - hvala ti draga od
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Curke moje
![]() Maris - nemoj se ispričavati
![]() Klara - vjerojatno i ima radova koje nisam uslikala. Najviše mi je žao kutijice koju sam napravila sa salveticom koju si mi ti poslala
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga jani,
od srca - iskrene čestitke na uspješnoj izložbi... ![]() ![]() čini mi se da sam na slici primijetila i neke radove za koje se ne sjećam da sam im vidjela slike u tvojoj galeriji - nadam se da si ih poslikala i da ćeš staviti da uživamo i pasemo okice... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Što reći nego: mi forumašice smo ponosne na tebe!
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jani,prekrasan stol s prelijepim radovima.Uživo je to naravno sve još i ljepše.Sori kaj sam ti sve isprepipkala,ali nisam mogla odoljeti,i kutijice,i slika s slakovima,i srca,i vješalice,broševi...ma sve je stvarno
![]() Sinu se naravno isto sve sviđalo ali kad je vidio malo dalje one pilice i stroj za tokarenje ... |
|
![]() |
|
Izložba je prošla....malo sam umorna ali zadovoljna!
Nisam u gubitku, nešto se malo i prodalo...
Vesela sam jer sam provela dan s kreativkama a imala sam i posjete koje su me razveselile. Bile su mi Maris, Gogs i TaraBraun i od srca im se još jednom zahvaljujem! Hvala na posjeti i salveticama....
![]() Moja draga kumica jutros se rano ustala da bi mi mogla pomoći složiti stol (ona je inače majstorica estetike i kada god trebam nešto lijepo posložiti pozovem ju u pomoć i nesebično se odazove....pusa mojoj najdražoj kumici
![]() Moram i ovo reći - prostor gdje se održavala izložba je krasan! Prostran je, svijetao, lijepo grijan i baš sam se ugodno osjećala.... Hvala curama koje su organizirale sve...
Evo i sličica:
....a ovo sam ja sa svojim radovima:
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
draga jani ... mogu samo ponoviti sve što je klara napisala.
Puuuuuuuuno ![]() jučer sam se sa dragim dogovorila da danas idemo na sajam čokolade i na tvoj sajam ... snijeg pada ko lud ali nadam se da nas to neće spriječiti da dođemo do tebe makar i ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga jani,
sretno i uspješno danas... uopće ne sumnjam da ćeš sve oboriti s nogu... ![]() nadam se da ćeš koji dan počastiti nas slikama svih eksponata na hrpi i slikama s izložbe... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Super - baš se veselim!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
dolazim u kontrolu, tek toliko da se ne opustiš SRETNO !!
|
|
![]() |
|
Moje pripreme su gotove! Sve spakirano i spremno za sutra! Navečer kada se vratim ako ne budem preumorna javim se s dojmovima, a sada se lagano idem pripremati za odmor jer me sutra čeka naporan dan....Pusa svima
![]() |
|
![]() |
|
Curke moje - poletjet ću od tolikih komplimenata...
![]() Kikins - malo ima više posla ali meni je to jako lijepo pa si dam truda. Dakle ovako: od tvrdog kartona izrezati oblik srca po kutiji, od materijala koji je za podstavu iskrojiti isto tako srce ali sa strana mora biti veće za cca 3cm. Zarezati na tkanini cijelom širinom svakih 3-4 cm do ruba veličine kartona - da se može prevrnuti i zalijepiti s donje strane...A u sredinu se stavi punjenje za lutke....i to bi bilo to....nadam se da sam uspjela pojasniti. Ako nešto nije jasno, pitaj....
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Bravo Jani tek sada sam pročitala da spremaš izložbu,želim ti da bude uspješna, lijepa će biti to znam.
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
PRELEPOOOOOOOO BRAVO!!!!!! sta je u onom srcu na kutijici? prekrasno mi je...i kako uopste uradis iznutra platno?????? ja obicno obojim :(
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno ti je sve,kutijica je bas medena,kako si je lijepo iznutra uradila,zavidim ti
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Mogu opet samo ponoviti
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |