Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi i ostale biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi i ostale biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 77>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 14:57

smile93
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 14:49
Evo mene opet u tvoj vrt,jučer te spominjali,a ti odmah osvaneš s nečim novim.Ova slika tvog travnjaka i cvijeća ti je prekrasna i mislim da ću to uskoro vidjeti u živo.Ljudi pričaju da ti onaj kaktusnjak još ljepši nego na slikama.
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 14:20
kako ti je sve uredno i krasno ,kaktusi predivni
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 14:18
hvala na posjeti anaida,ima prostora al ja moram racunat da je po ljeti taj travnjak manje vise nogometno igraliste Confusedgoste najvise i privlaci taj prostor za djecu ,puste ih da se igraju,tako da.... moram vidit da ne ukradem puno prostora
evo danas sam dobila od dragog ovu krasoticu ..moram je na identifikaciju jer nema puno podataka ...eucomis a lily leia...od 11 do 3 mjeseca se ne zaljeva ,polusjena ..sture informacije ..ako tko zna vise ,molila bi da mi kaze

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:50
Kamenjar, evo mene opet k tebi! Zaista si krasno već sada sredila dvorište. A, kao što i sama veliš, ima tu još mjesta za razvoj kreativnosti i ljubavi prema biljkama...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:41
jos puno prostora za sadit,kad oformim ove gredice kako treba onda cu jos neki otocic mali na sredini,nesto sto tim moze preskocit kao i gredice,naucio je preskakat kad ide u donje dvoriste ..uglavnom jos posla puno imam al sve ce doc na svoje

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:37
kiša pada a ja bi van LOL

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:35
bit ce cvjetica,kaktusi puni pupova

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:29

ispod palme posadila ageratume i bijele begonije

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:18

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:16
hosta bez rupice,jedina LOLkoju nisu puzici njam

mislim da cu napunit gredicu heucherama ,predivne su a bar znam da nece imat izbusene listove

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:10
hvala na posjeti svima,jest natalija sve sam bacila ,morala sam,ostale samo grane,kupila sam novi cekam petak da sadim,necu do tad ,valjda se smiri vrijeme..
evo malo slikica ,poklon od natalije

jedba biljka a dva razlicita cvijeta...

mini englezica,puna je pupoljaka

ukrasna kadulja

Vir
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 08:12
žao mi je zbog oštećenih biljaka, nisi valjda stvarno bacila onaj pamidor? ko što neko reče - pa i plod je već imao

ali vidim da si se utješila, lavanda viola mi je od svega novoga naj-naj
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 22:55
Žao mi je zbog bure, sve ti je jako lijepo.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 22:43
ružice, englezice...svega se tu nađeSmile 
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 21:52
Ako je i bio,,skromni početak,, to sigurno više nije.Sve ti je jako lijepo ali ja opet dajem prednost divnim ružama.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 20:42
Sutra opet kiša, kažu, nadam se da neće više biti toliko bure
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 21:24
Uživala sam u šetnji smile76 Imaš puno prekrasnog cvijeća zaista prekrasno. 
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 21:05
Gledam tvoje pomidore takvi su i moji..Oni koji su nizi su jos nekako a ovi veci ostao samo stapic..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 21:02
nisam imala pojma da je tako jako vjetar kod vas...ajde, ne daj Bože većeg zla od uništenih pomidora, glavno da ste svi živi i zdravi i da si kupila lijepe cvjeteke.
pusaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 77>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.