Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 77> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Evo mene opet u tvoj vrt,jučer te spominjali,a ti odmah osvaneš s nečim novim.Ova slika tvog travnjaka i cvijeća ti je prekrasna i mislim da ću to uskoro vidjeti u živo.Ljudi pričaju da ti onaj kaktusnjak još ljepši nego na slikama.
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
kako ti je sve uredno i krasno ,kaktusi predivni
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala na posjeti anaida,ima prostora al ja moram racunat da je po ljeti taj travnjak manje vise nogometno igraliste
![]() evo danas sam dobila od dragog ovu krasoticu ..moram je na identifikaciju jer nema puno podataka ...eucomis a lily leia...od 11 do 3 mjeseca se ne zaljeva ,polusjena ..sture informacije ..ako tko zna vise ,molila bi da mi kaze ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kamenjar, evo mene opet k tebi! Zaista si krasno već sada sredila dvorište. A, kao što i sama veliš, ima tu još mjesta za razvoj kreativnosti i ljubavi prema biljkama...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jos puno prostora za sadit,kad oformim ove gredice kako treba onda cu jos neki otocic mali na sredini,nesto sto tim moze preskocit kao i gredice,naucio je preskakat kad ide u donje dvoriste ..uglavnom jos posla puno imam al sve ce doc na svoje
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
kiša pada a ja bi van
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
bit ce cvjetica,kaktusi puni pupova
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ispod palme posadila ageratume i bijele begonije ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
hosta bez rupice,jedina
![]() ![]() mislim da cu napunit gredicu heucherama ,predivne su a bar znam da nece imat izbusene listove ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
hvala na posjeti svima,jest natalija sve sam bacila ,morala sam,ostale samo grane,kupila sam novi cekam petak da sadim,necu do tad ,valjda se smiri vrijeme..
evo malo slikica ,poklon od natalije ![]() jedba biljka a dva razlicita cvijeta... ![]() mini englezica,puna je pupoljaka ![]() ukrasna kadulja ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
žao mi je zbog oštećenih biljaka, nisi valjda stvarno bacila onaj pamidor? ko što neko reče - pa i plod je već imao
ali vidim da si se utješila, lavanda viola mi je od svega novoga naj-naj |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Žao mi je zbog bure, sve ti je jako lijepo.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ružice, englezice...svega se tu nađe
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Ako je i bio,,skromni početak,, to sigurno više nije.Sve ti je jako lijepo ali ja opet dajem prednost divnim ružama.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sutra opet kiša, kažu, nadam se da neće više biti toliko bure
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Uživala sam u šetnji
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Gledam tvoje pomidore takvi su i moji..Oni koji su nizi su jos nekako a ovi veci ostao samo stapic..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nisam imala pojma da je tako jako vjetar kod vas...ajde, ne daj Bože većeg zla od uništenih pomidora, glavno da ste svi živi i zdravi i da si kupila lijepe cvjeteke.
pusa
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |