Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 67>
Korisnik
Poruka
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 14:02
a divote u tebe... smile39
stvarno prekrasno izgleda - sve, ama baš sve i ne znam što bi izdvojila

prekokrasno smile94
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:43
Bergenija vrt za časopis.
Predivno sve. Uredno, rascvjetano, imaš svakakvog cvijeća, pol ga i ne poznam.
Jednom rječju d i v n o!ClapClap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 21:36
Potpisujem babuThumbs%20UpThumbs%20UpClapClap
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 17:12
Danas se javljam sa pričom o clematisu!

Jednog jutra odlučio sam polako otvoriti svoje latice:

Sunce me nije milovalo pa sam  se duuuugo vremena otvarao:

I napokon evo me okupan današnjom proljetnom kišicom:
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 17:45
smile227------smile39-eto šta nam radiš
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:22
Joj kako bih ja rado imala puno klematisa, još više ruža, samo milion hosta ili heucera, i tako redom, no kod mene jedna velika svaštara, pa baš bi fino pasao ovaj tvoj klematis. ha-ha.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:24
divna ti je ova prica
Na vrh
Nevena M. View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nevena M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:53
Imaš prekrasan vrt, sada mi je tako lijepo cvijeće ispod masline. Sve je super. Stvarno uživam.Smile
Cvijeće mi uljepšava dan.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:10
Klematis je predivan kad posloži svoje cvjetovesmile71
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:13
Lijepa priča, lijepog cvijeta Clap
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 10:44
klematis je prekokrasan, a tek božur i pustinjska ruža, a tek perunike smile39
ja se u proljeće ne mogu nauživati svih tih boja i mirisa Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 12:58
ja se u proljeće ne mogu nauživati svih tih boja i mirisa Big%20smile

Tako zbori naša Konte, a ja se samo potpisujem ispod te njene divne rečenice!! Anaida.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 22:39
Sve je lijepo, a dva sam se puta vraćala na sliku seduma u zidu i cvjetnjak ispod mlade masline. 
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 06:58
Ti ćeš me svojim pričicama definitivno draga Bergenija nagovoriti da si nabavim makar jaedan clematisEmbarrassed Clap!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 11:23
Jednostavno prekrasno! Cvijeće u kamenju o kojem toliko žudim... Sve na svojem mjestu, sve s ukusom i mjerom... Nemam riječi!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 23:25
Opet sam prošetala tvojim vrtom. U svakoj novoj šetnji pomislim: Pa kako mi je ovo (neki datalj) promaklo? Kamenjari - samo bi o njima mogla otvoriti novu temu. A crvenolisni oxalis je presladak. Mogu li ovdje pitati gdje se može nabaviti?
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:08
Lucy- ovaj oxalis sam dobila od svoje tete. Imam ga godinama. On preko zime mora u podrum jer bi se kod mene smrznuo. Ako želiš mogu ti poslati malo, ionako ga moram presaditi i prorijediti. Ako želiš, pošalji mi pp.

Ostali, dragi cvjetoljupci- hvala vam što šećete mojim vrtom i drago mi je da vam se sviđa!
P.S. Procvao mi je još jedan clematis, ali o tome sutra!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:25
Pokušala sam ti poslati pp, ali ne ide.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 07:13
prekrasan klematis, sa nestrpljenjem očekujem nastavak priče smile71
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 19:53
Nastavka priče o mojim clematisima...........
Plavi multi blue je ispao jednostruki (iako na slici izgleda dupli) Svejedno mi je lijep:

Osim njega, procvjetao je i clematis Niobe. To mu je prvo cvjetanje kod mene i jako mi se sviđa. Ima tako velike cvjetove:

Moja maslina sada izgleda ovako:
Najljepše cvjetaju saponaria i gipsophila:

Kod ulaza u cvatu je grm vaigele:

U vanjskom kamenjaru dosta toga cvjeta, ali  ikiša stalno pada pa ne stignem očistiti korov............tako da raste sve zajedno u simbiozi!
Saponaria i mačja metvica:

geranium i rožac:

centranthus ruber, a u pozadini crvena heuchera:

biljčica od bake bee, prvi put procvjetala, molim pomoć oko njezinoga imena;

.....gipsophila cerastoides u kamenu cvjeta (valjda joj tako odgovara)

....malo začinskog bilja.......

...i žutih irisa;

Ima još dosta toga............. ali me kiša potjerala u kuću! Čini mi se da sam u Londonu (kiša lijeva svaki dan)!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.