Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 67> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a divote u tebe...
![]() stvarno prekrasno izgleda - sve, ama baš sve i ne znam što bi izdvojila prekokrasno ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bergenija vrt za časopis.
Predivno sve. Uredno, rascvjetano, imaš svakakvog cvijeća, pol ga i ne poznam.
Jednom rječju d i v n o!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Potpisujem babu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Danas se javljam sa pričom o clematisu!
Jednog jutra odlučio sam polako otvoriti svoje latice:
![]() ![]() Sunce me nije milovalo pa sam se duuuugo vremena otvarao:
![]() I napokon evo me okupan današnjom proljetnom kišicom:
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Joj kako bih ja rado imala puno klematisa, još više ruža, samo milion hosta ili heucera, i tako redom, no kod mene jedna velika svaštara, pa baš bi fino pasao ovaj tvoj klematis. ha-ha.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divna ti je ova prica
![]() |
|
![]() |
|
Nevena M. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
Imaš prekrasan vrt, sada mi je tako lijepo cvijeće ispod masline. Sve je super. Stvarno uživam.
![]() |
|
Cvijeće mi uljepšava dan.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Klematis je predivan kad posloži svoje cvjetove
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa priča, lijepog cvijeta
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
klematis je prekokrasan, a tek božur i pustinjska ruža, a tek perunike
![]() ja se u proljeće ne mogu nauživati svih tih boja i mirisa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
ja se u proljeće ne mogu nauživati svih tih boja i mirisa
![]() Tako zbori naša Konte, a ja se samo potpisujem ispod te njene divne rečenice!! Anaida.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sve je lijepo, a dva sam se puta vraćala na sliku seduma u zidu i cvjetnjak ispod mlade masline.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ti ćeš me svojim pričicama definitivno draga Bergenija nagovoriti da si nabavim makar jaedan clematis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Jednostavno prekrasno! Cvijeće u kamenju o kojem toliko žudim... Sve na svojem mjestu, sve s ukusom i mjerom... Nemam riječi!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opet sam prošetala tvojim vrtom. U svakoj novoj šetnji pomislim: Pa kako mi je ovo (neki datalj) promaklo? Kamenjari - samo bi o njima mogla otvoriti novu temu. A crvenolisni oxalis je presladak. Mogu li ovdje pitati gdje se može nabaviti?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lucy- ovaj oxalis sam dobila od svoje tete. Imam ga godinama. On preko zime mora u podrum jer bi se kod mene smrznuo. Ako želiš mogu ti poslati malo, ionako ga moram presaditi i prorijediti. Ako želiš, pošalji mi pp.
Ostali, dragi cvjetoljupci- hvala vam što šećete mojim vrtom i drago mi je da vam se sviđa!
P.S. Procvao mi je još jedan clematis, ali o tome sutra!
|
|
![]() |
|
Pokušala sam ti poslati pp, ali ne ide.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasan klematis, sa nestrpljenjem očekujem nastavak priče
![]() |
|
![]() |
|
Nastavka priče o mojim clematisima...........
Plavi multi blue je ispao jednostruki (iako na slici izgleda dupli) Svejedno mi je lijep:
![]() Osim njega, procvjetao je i clematis Niobe. To mu je prvo cvjetanje kod mene i jako mi se sviđa. Ima tako velike cvjetove:
![]() ![]() Moja maslina sada izgleda ovako:
![]() Najljepše cvjetaju saponaria i gipsophila:
![]() ![]() Kod ulaza u cvatu je grm vaigele:
![]() ![]() U vanjskom kamenjaru dosta toga cvjeta, ali ikiša stalno pada pa ne stignem očistiti korov............tako da raste sve zajedno u simbiozi!
Saponaria i mačja metvica:
![]() geranium i rožac:
![]() centranthus ruber, a u pozadini crvena heuchera:
![]() biljčica od bake bee, prvi put procvjetala, molim pomoć oko njezinoga imena;
![]() .....gipsophila cerastoides u kamenu cvjeta (valjda joj tako odgovara)
![]() ....malo začinskog bilja.......
![]() ...i žutih irisa;
![]() Ima još dosta toga............. ali me kiša potjerala u kuću! Čini mi se da sam u Londonu (kiša lijeva svaki dan)!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |