Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 133> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Lave ima prekrasne oči, mao malo lane, definitivno tvoj najljepši cvijetić!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sinoć sam bila jako vrijedna i pregledala tvoj vrt od prve do zadnje stranice i usput pratila tvoju prekrasnu kćerku Lave kako raste. Sad ti mogu reći da mi je žao što to nisam prije učinila, ali jednostavno ne mogu stići na sve strane.
Imaš prekrasnu kćerku i predivan vrt i drago mi je što sam imala priliku to vidjeti. |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
sunceeee,Lantana,Mira,gioiaa,Vilmač i Smail
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Samo da se javim da sam bila kod tebe, i da mi lijepo u tvom vrtu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasno dvorište!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vrt ti je predivan
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Najlipša mi je Lave sa svojim čarobnim osmjehom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno lipih stvari, kod tebe je uvijek nekako razigrano, prirodno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Imaš ti pravu malu đunglicu! Pu no predivnog raznovrsnog bilja. Močvarni hibiskus je super a kamenjar ti je neponovljiv, a onaj puzavi, mislim da je pustinjska ruža kao da će se strovaliti naono maleno djetešce, zalazak sunca..... malo sam prošetala, ne svim stranicama ali dovoljno za odmotiti dušu i tijelo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
tako je mali kaktus i ja mislim da nikad pažnje nije previše
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
kako ću znati kojeg je spola kornjača''?ajde mi objasni molim te!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno je kod tebe,a majke nikad nisu previše brižne,samo ti nju lijepo pazi i mazi
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Slike cvijeća u vrtu su lijepe, ljubimac kornjača je
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
anči i gioia danas nije bilo sunca ali nije bilo hladno mi i dalje ručamo vani na balkonu a slobodno se pridružite
![]() mali kaktus ja ju pazim bolje nego moje oči neki dan sam čula izraz za previše brižne mama(ne razmem kak mogu biti previše brižna)..mama helikopter..svašta neće izmislit
Lantana plače mi se kako je izrasla pa nosi odjeću za 6g..buuuu..neću još je ona moja mala beba makar viče da ju ne sramotim tako hihi
drenova ja pogledala ispod repa moj je muški a tvoj?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |