JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
em ti misa maloga...da se meni ufatiti i penzica bila bi sretna.........heheheh.......uf...puf....puf
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
a ćuj...ima dana i sa klopicom i vinčekom i sa tra la la
![]() muž mi je sportaš...ima puno energije....treba njega moći pratiti ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
fala bogeku kaj zivim sa sinekom, bez MM-a....ubia bi ga na spavanju da me tak salta...hehehe, a ja vec mislila, neka klopa i vino i onda, ne ono...mislim .....zaspes u sekundi i sanjas........lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
A kaj misliš da moram.... Znaš kak ti to ide s godinama..... sjede muž i žena pred Tv-om....pokvario se daljinski.....kaže muž ženi...čuj stara, Tv ne dela...kaj idemo spavati il ćemo se svađati ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
čuj si vidila jučer na onoj poljskoj stranici foru sa cd-om...preslatko
danas sam se dala u akciju i tražim gdje na netu ima za kupiti ona bušilica za nitne...znam da sam jednom davno vidjela u quelle ili neckermannu ali pojma više neznam gdje |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
a pusti me
![]() |
|
![]() |
|
to sunce....boje na vidjeloooooooooooooooooooooooooooooooo
joj kak se mrzim kaj sam na poslu ostavila svoju aparaturu...koja sam ja blentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ok nema veze ....budete vidjela
|
|
![]() |
|
ajme hippy ja nikao na drugi forum...zaista sam bezobrazna, tako sam se tu ustolicila...ne ljuti se, budem...tesko spajam druge nazive
no vidim brdo tanjureka radis. danas je ninochka bilakod mene malo pogledati kaj sam delala i razmijenile smo nasa dobra-robna razmjena...heheh. i ja imam 6 ogromnih bijelih porculanskih tanjura i dogovorile smo se za akciju
sunce halo kokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kaj ima kod tebe?
di je ostatak??
neg hippy...kaj je ono s muzem moras...kaj?? hihihihihihiiii
|
|
![]() |
|
čuj, inspirirana Jassi-jevskim načinom rada, bojama i šarenilom danas je nastalo djelo za vrtić, slikat ću ga ali ne vjerujem danas jer sam koma cijeli dan-fjaka...
|
|
![]() |
|
heeej, evo skuplja se večernja škvadrica polako...
|
|
![]() |
|
Bok Jassi...evo mene malo i tu...većinom sam na lokalnom forumu
|
![]() |
|
a di steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
hehehe mudrice moje dve...ajd dobro ninocka, ja se i dalje tebi moram klanjati radi svijecica, no fala bogu na mom pistacu i silikonu....puf spasena sam
neg nisam ti rekla ninochka i tebi bubamaro-ja plavusa ostavila memori karticu i citac na poslu u kompu,,,ne pitajte nista, u ponedelak slikam i stavim...glupa sam
nino thx na komplimentekima
sam da velim da je krenula serija vila
bubo mala dojdes sutra?
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
psssssst, ubit će te jassi kaj nam odaješ.....
![]() ja nisam ništa čula.... |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
vidjela ih uzivo i prekrasni su, proljetni tupilani, africki sumrak....brodica....ne znas koji je ljepsi, a i boce su joj super ispale. inace zaista zenski lik izgleda puno puno bolje uzivo nego na fotki.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jassi, a di su obećani radovi, koje nam nisi htjela otkriti kaj su???? ajmo, odmah na sunce.....čekam cijeli dan....
|
|
![]() |
|
pa kaj sam opet samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koliko je sati???????????
uf
by
|
|
![]() |
|
fala lepa, sad se spremam na kracu nocnu sihtu jer sam umorna, pa vikend pauza, moram odmoriti,ako uspijem
|
|
![]() |
|
si dosla ziva kuci?
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi danas u 18? si doma da isporucim boju, zdjelice, papir i kartone?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |