Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 79> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Savršeno
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jako, jako lijepo!!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
evo napokon moga Mozarta kako sam ga ja zamislila kad sam vidjela salvetu mada je kutijica trebala biti malo duža a s time i ruža ali ne žalim se ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nek se vidi sa svih strana, e baš sam zadovoljna a vi ? |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
pa valjda je boca morala ispasti nekako kad sam je toliko puta prala, to ti je ono - pametniji popušta |
|
![]() |
|
hvala, hvala curke, kao da su vaši radovi manje vrijedni, ali naravno da svaka pohvala godi (kao narcis)
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Jooooj Gogsić, prekrasne su kutije, ova druga pogotovo, jer joj je i oblik neobičan, nije uobičajena kakve ovdje viđamo, a onda i onaj slonić u trku presladak, odlično si to napravila, bravoooooooooooo!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
vidiš kak je boca na kraju ipak super!! a ova kutija sa slonom je fakat super!!
|
|
![]() |
|
na toj boci je postojao prozorčić. Ali zaljepiš pik traku tamo gdje hoćeš ostaviti prozorček i fabraš sve ostalo bez problema i ne skidaš je dok ne polakiraš. A što se tiče nabiranja salvete nije onako kako sam htjela ali kad kutiju završim poslikam je pa da se vidi razlika (ako je uopće i bude) |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Slonovi, tegla, sve za pet!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kutije sa slonovima su prekrasne
![]() Obožavam slonove,tak su slatki,onak ogromni. |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ovaj zadnji slonić je ludilo,prekrasan motiv,bravo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično gogs,bravooo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e jesam ja budala ..gledam ja slonka pa si mislim..kakavo ti je to raspucavanje ili ti se to nabrala salveta..
![]() |
|
![]() |
|
salvetu sam htjela još malo više nagužvati ali nije išlo, to je tak kad hoćeš da je ispeglana onda ima falde i obratno e što smo zahtjevni
|
|
![]() |
|
![]() ![]() kad uhvatim vremena malo ću je doraditi |
|
![]() |
|
Ma sad moram iskoristiti i ostale motive sa te salvete ali slonić mi je bio najdraži. Imam još jednog slona ali kutija još nije završena. Uhvatili me surlaši
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Evo me opet! Ova salveta mi je baš super, s mamom i frendicom sam radila staklene podloškeza čaše od motiva životinja... Kutijica je baš slatka! Super mi je vidjeti kako ista salveta može izgledati drugačije na drugačijim stvarčicama!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |