Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
smrcko, hoćemo piti čaja ili kavu?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kada?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Sve ja predivno...ali ljetni čempres
![]() Sijala sam ga ove godine ,ali mi nije izraso niti jedan
![]() Postoji li neki tajni recept za uspjeh?Sada ću uživati u tvome...
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
smrcko, čaj te čeka kod mene, a kafu sa niho!
|
|
|
|
![]() |
|
Mislim da nema nekog posebnog recepta. I ja sam par godina sijala pa nisu nicali ovi kupovni. Kad su jednom nikli i osjemenili se imam ih na sve strane, a puno sam ih podijelila.
Podsjeti me na jesen da ti pošaljem sjeme.
|
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja sam sretnica koja ima Hojčekin ljetni čempres.
![]() Ti reci kako i kada mogu doći do čaja. Ali prvo vidi kome si obećala tu biljku. Možeš doći i na kavu jedan dan ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ma tebi smrcko kad ste bile kod mene na kavi. Točno se sad sjećam detalja razgovora. Dođi kad hoćeš, samo nazovi da nisam slučajno negdje dalje od kuće!
|
|
|
|
![]() |
|
Oprosti na moju senilnost, zaboravila sam.
Dobro čut ćemo se. Juhuuuhu Hoja je moj bubrežni spasitelj. A moguće i tlačni. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve mi se svida kod tebe a hoya
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala ...
|
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hoya, od nara pa na dalje sve prekrasno!
Hortenzije su sada najljepše. Držim fige za tvoj plavi cvjetak kojeg si dugo tražila! Nadam se da će ti dugo cvjetati! Ako ne, znam da ti ga mogu poslati jer sam ga jučer vidjela u porečkom Ures-u!
|
|
![]() |
|
Hvala bergenija - preporučam se za dogodine. Moje kolege su bili na službenom putu u Poreču pa su mi donjeli baš iz Uresa.
Stalno gledam u cvijetiće i toplo se nadam da će moja scaevola biti onakva kakva je bila ona u koju sam se zaljubila na prvi pogled!
|
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve je prekrasno,ko i uvijek,no nar je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Scaevola ti je krasna, puno bujnija nego moja. ja sam svoju posadila u zemlju a ne u teglu, možda to nije baš dobro.
Ljetni čempresi su vrlo lijepi, jesu li tvoji svi zeleni, njih ima i u crvenoj boji, onako cijeli grm , lišće je crvenkasto (osim ako nisam zamijenila sa nečim drugim, ali čini mi se da nisam - imala sam jedne godine svjetlije i tamnije zeleni i crveni)
|
|
![]() |
|
Shasha, hvala ti.
Otok, scaevole su dvije u vazi pa ti zato igleda bujnija.
Ljetni čempresi su uvijek ovakvi zeleni. Pocrvene tek na jesen prije stvaranja sjemena.
Ako ima crvenih rado bi ih nabavila. Zahvalni su jer ljeti vrt uz njih izgleda svježe i njegovano kad sve uvene od suše.
|
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ništa ne vi izdvojila...sve mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovo je šteta ne vidijeti -stvarno nemam riječi -ako ničiji vrt ne dođem pogledati tvoj sigurno hoću ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hoya koje divote,šipak je predivan sad kad cvjeta,hortenzija ti je fantastična
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
<<<<<evo i ovdje da malo izgazam samo sam jutros prošetala
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |