Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 10:13
smrcko, hoćemo piti čaja ili kavu?
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 10:19
Kada?
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 10:20
Sve ja predivno...ali ljetni čempres smile227
Sijala sam ga ove godine ,ali mi nije izraso niti jedan smile42
Postoji li neki tajni recept za uspjeh?Sada ću uživati u tvome...

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 10:38
smrcko, čaj te čeka kod mene, a kafu sa niho!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 10:42
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

Sve ja predivno...ali ljetni čempres smile227
Sijala sam ga ove godine ,ali mi nije izraso niti jedan smile42
Postoji li neki tajni recept za uspjeh?Sada ću uživati u tvome...

Mislim da nema nekog posebnog recepta. I ja sam par godina sijala pa nisu nicali ovi kupovni. Kad su jednom nikli i osjemenili se imam ih na sve strane, a puno sam ih podijelila.
Podsjeti me na jesen da ti pošaljem sjeme.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 10:47
Hvala smile58
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 11:01
Ja sam sretnica koja ima Hojčekin ljetni čempres.

Ti reci kako i kada mogu doći do čaja. Ali prvo vidi kome si obećala tu biljku.
Možeš doći i na kavu jedan danEmbarrassed
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 11:06
ma tebi smrcko kad ste bile kod mene na kavi. Točno se sad sjećam detalja razgovora. Dođi kad hoćeš, samo nazovi da nisam slučajno negdje dalje od kuće!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 11:13
Oprosti na moju senilnost, zaboravila sam.
Dobro čut ćemo se. Juhuuuhu Hoja je moj bubrežni spasitelj. A moguće i tlačni.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 14:47
sve mi se svida kod tebe a hoyasmile71...ja vec dugo imam malu i nikako da mi cvate...  svida mi se i tvoj ljetni cempres...ma sve mi je super!!!!!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 15:20
Hvala, hvala ...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 15:29
Hoya, od nara pa na dalje sve prekrasno!
Hortenzije su sada najljepše. Držim fige za tvoj plavi cvjetak kojeg si dugo tražila! Nadam se da će ti dugo cvjetati! Ako ne, znam da ti ga mogu poslati jer sam ga jučer vidjela u porečkom Ures-u!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 15:39
Hvala bergenija - preporučam se za dogodine. Moje kolege su bili na službenom putu u Poreču pa su mi donjeli baš iz Uresa.
Stalno gledam u cvijetiće i toplo se nadam da će moja scaevola biti onakva kakva je bila ona u koju sam se zaljubila na prvi pogled!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:39
Sve je prekrasno,ko i uvijek,no nar je smile39smile64
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:52
Scaevola ti je krasna, puno bujnija nego moja. ja sam svoju posadila u zemlju a ne u teglu, možda to nije baš dobro.

Ljetni čempresi su vrlo lijepi, jesu li tvoji svi zeleni, njih ima i u crvenoj boji, onako cijeli grm , lišće je crvenkasto  (osim ako nisam zamijenila sa nečim drugim, ali čini mi se da nisam - imala sam jedne godine svjetlije i tamnije zeleni i crveni)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:59
Shasha, hvala ti.

Otok, scaevole su dvije u vazi pa ti zato igleda bujnija.
Ljetni čempresi su uvijek ovakvi zeleni. Pocrvene tek na jesen prije stvaranja sjemena.
Ako ima crvenih rado bi ih nabavila. Zahvalni su jer ljeti vrt uz njih izgleda svježe i njegovano kad sve uvene od suše.

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 21:08
ništa ne vi izdvojila...sve mi se sviđa Smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 09:10
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Nar nakon puno godina u punom cvatu: 
Volim njegov plod, a cvijet mi je poseban:
Lavandi se ne usudim prići bliže od silnih pčela:

Ova starinska horteznija je lani bila kržljava, sad se oporavila, ali zato ona tamno ciklam izgleda kao da sam je zaljevala retardantima rasta. 
Ovo je moj dosanjani san. Cijelu sam je zimu tražila po rasadncima i evo je - tu je scaevola aemula:
Preživjeli smo zimu. Lanjske roza bobice još stoje, a ispod cvjetova se već naziru nove: 

Lantanin biserak pustio prve cvjetove: 
Santolina u cvatu. Ovo je jedan od grmova koje nisam jako orezala ove zime. Pola ih uopće nemaju cvijeta.
Kostriš je isto pun pčela, a ovo što je na cvijetu više mi se činilo kao stršljen (meni je sve stršljen jer ga se strašno bojim)

Silno sam željela noćurak. Naručila sam ga u decori, a ovoga mi je poslala niho. Ovaj je nešto sitnijeg cvata, ali više cvate. U stvari stalno cvate! 
Niho, mazim je i pazim, toliko mi je draga da mi se neda niti maknuti ovaj oštećeni list. Mislim - bolilo bi! 
Kad sve požuti u dvorištu ljetni čempresi zadivljuju svojom jakom zelenom bojom. Još su mali ....

I moje omiljene: 
Za svih vas: 

Ovo je šteta ne vidijeti -stvarno nemam riječi -ako ničiji vrt ne dođem pogledati tvoj sigurno hoću TongueTongueTongue
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 10:50
hoya koje divote,šipak je predivan sad kad cvjeta,hortenzija ti je fantastična
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 12:54
<<<<<evo i ovdje da malo izgazam samo sam jutros prošetalasmile115------ I Hoja samo da znaš ona ljepotica od žare traži puno vlage-i ode u širinu onda Hug
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.