DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 86> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj kako su dobre kuhače....ova sa kestenima je super ...sviđa mi se ova spiralna drška ...a i vaza je zgodna....Anđelka...bez ljutnje...samo sugestija, a da ubaciš malo pitorica....imaš ako nisi do sada radila pitorico...vodene boje u olovci...jako zgodno za ovakve radove...samo malo posjenčaš....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ma čekala sam kad češ ih stavit....kuhače su super i u živo i na slici. A i vaza je...ma....
![]() A i saznah za ove vodene boje u olovci...to treba kupit.....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je super...ali kutlače su baš posebne
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....vau, kuhače u preodlične, i ja upravo radim na nekim plosnatim kuhinjskim pomagalima, ali tvoje su odlične, jednako kao i vaza...
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Auuuu i ja sam dobila inspiraciju....
hvala ti,
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
sve je jaaako lijepo ali kuhače su mi ......mmmm bombon.Bravo za ideju.Ti sigurno kao i ja hodaš po kući i pitaš se šta bi sad mogla,šta bi sad...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sad si me sjetila da sam davno kupila set kuhaca,i jos su na cekanju,a mogle bi ubrzo doc na red..ove tvoje su mi preljepe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
gdje ima tih vodenih boja u olovci za kupiti?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Iskreno, zaboravila sam za ove kuhače!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kuhaće su super( i moje čekaju da dođu na red,ali jednostavno ne stignem)
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
I ja prvi put čujem za te vodene boje u olovci,stvarno ima možda toga u konzumu?
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala, hvala
![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ako smijem pomoći Piramidi...koliko ja znam vodenih boja u olovci ima samo u specijaliziranim dućanima sa slikarskim priborom, možda i u kojem hobby dućanu...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
A,ja mislila da je to nekaj kaj djeca koriste u školi ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Vodene boje u olovci:
![]() ![]() Kupila sam ih prije nekoliko god. u Pevecu na Jankomiru, čak nisu bile ni skupe, mislim da je bila neka akcija (ok 30-tak kuna), a imaš svakakvih boja, lako se može kombinirati.
|
|
![]() |
|
Pa to izgleda kao drvene bojice!!!! Jako interesantno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Monna,hvala na informaciji,budem ih potražila
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
anđelka, kutlače su zbilja super! još nisam vidila takve |
|
![]() |
|
Hvala More!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
fenomenalno, odma dobijen volju da i nešto skuvam!!!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |