Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam curice moje,meni draži ježić nego set!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
indijski set je fantastičan!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
znaš Kami oduševljavaju me ti cvjetići bez obzira čiji bili,jeli trešnja ili bademi!AKO TI NIJE PROBLEM MOLIM TE šemicu da motam papiriće i te ljepotančiće!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Pročitala sam, makar mi je u brzopoteznom prvom čitanju to promaklo
![]() ![]() Ali ono o cvjetanju bademovih cvjetova me osvojilo
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
slavice odusevila si me sa indijskim setom,kako su samo dobri motivi,mrak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Slavice,odusevljena sam ,jezic ko med,a tanjiiiiiri,prekrasni,prekrasni,prekrasni.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Ako si pročitala,draga Kami,ti si mi bila inspiracija-znaš onu pjesmu...ti si moja inspiracija..a možda ti se i štucalo dok sam radila!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Slavica, ti mene oduševljavaš, tako mi je drago da dijeliš svoje radove s nama
![]() Ježić me oborio s nogu, savršeno oblikovan i špenadlice umjesto iglica su vrh vrhova, ove obične baš pašu
![]() Sad ja već imam ideju napraviti takav krojački jastučić za iglice i špenadlice, fenomenalno...
A indijski set je predivan, jedan tanjurić ljepši od drugog,
baš si s tim slikama i doradom ulovila onaj bollywoodski štih...
I veličina i oblik tanjurića je super i još bagatela
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Anđelka!Ja stvarno mrzim raditi po narudžbi ali kad se mora za bar materijal refundirat,radije stavim sve što imam pa kažem izaberi što ti se sviđa!Ove tanjuriće sam kupovala u Keruma,bili su nešto malo oko20 kuna šest komada a zadnje sam kupila u Tomija na sniženju-kutija od 6 komada šest kuna!Inače piše:tanjurić fi139mm,proizvodnjaTurska,uvoznikNarodni trg.lanac d.o.o.Zagreb Slav.avenija 17 tel 01 2921 788,možžda možeš preko njih,jako su praktični ali sam ih skoro potrošila.Oni su četvrtasiti 13x13 aveliki tanjur nije u kompletu s njima,on je vel 24x24
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
koliko god ti ne voliš zadane teme, ova ti je ispala fantastična. Dugo nisam vidjela tako lijepo oslikane tanjuriće. Prekrasni su. Printevi fantastični, dorada još bolja, ma sve za čistu peticcu! Samo reci mi molim te koje su veličine ovi tanjurići i gdje ih ima za nabaviti?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Evo malo radova da Maredelmare vidi da ne ljenčarim! Set -India(na moj način)je zadana tema a kako ja ne volim zadane teme dugo sam se spremala da ju započnem,nikako mi se nije dalo i sad je konačno gotova.Radila sam sa printevima i dorađivala bojama.Ivečeras kad sam ih slikala pogled mi je pao na moja polu-jaja i upalila mi se lampica i u roku od 15-20 minuta sve je bilo gotovo,napravila sam polovicu jaja od das mase,dodala njuškicu,obojala,sjetila se Kami i pribadača ali nisam imala pribadače s obojanim glavicama a bilo bi puno efektnije ali šta se može,ja sam ih malo obojala,na ploćicu zaljepila motiv sa salvete i eto mog ježića(a ipak mi je zakon moja strašna ribica).E tako ja to radim kad ne radim zadanu temu!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
super mi je tvoja ideja s jajima tj. polovcama jaja.......ovo mi je posebno lijepo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tvoja jaja su mi zakon! Super si ih izvela, doista!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Eto...rekla sam ja, radi se punom parom po običaju, samo nije još ovde
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne brini Mare, u toku mi je "veliki"projekt-Indija,na moj način ali nisam još gotova jer je to jedan veliki tanjur i šest malih ,htjela bih sve završiti pa ću onda pokazati!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Slavice, zabrinuta sam za tebe: jedna stranica samo s postovima a nema ni jedan tvoj rad na njoj
![]() ...al mislim ja da ti imaš par novih stvari već,ta Slavica tvornica radi non-stop, samo ih nisi još stavila ovde:)) |
|
![]() |
|
Nataša-Ove ploćice sa ovim pou-jajima su vrlo jednostavne i stvarno za djecu bi bile odlične,nije zahtjevno a djeca bi uživala u bojanju,pokušaj u toj tvojoj "školici"!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pisanice visilice su sjajna ideja... morat ću to probati sa klincima u školici...
daščica je prava proljetna, uskrsna... puna boja... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hvala Prila!Ja se inače držim onoga-sam svoj majstor pa u pomanjkanju kalupića napravim ih sama,to sam sad činila sa ovim polovinama jaja na dašćicama a za Božić na svim mojim visilicama bili su anđeli koje sam radila na isti način!U Splitu nema veliki izbor kalupića pa se snalazim kako znam!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |