Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moram vidjeti dali mi je preživio Trišin kameleon (ne vjerujem jer mi je stigao užasno žedan).Ako nije moraću se opet ogrebati kod nekoga.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ne trebaš se ogrebati, stiže!!!
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Starinski zumbul u džunglici.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koju god mama grančicu zabode njoj se primi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A da pošalješ mamu malo meni, dobro bi mi došao još netko sa zelenim prstima, ona bi samo bockala grančice!!!
Kod tebe vani ova paprat prekrasna a kod mene ne uspijeva. Sadila sam je možda već 5 puta ali svaki put pobjegne nekud!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Vjerovatno klima.A i treba znati koja zemlja,koliko vlage itd.
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijep je zidić oko masline, nemoj tu saditi dragoljub, on bi prekrio zid, možda bolje nešto sto raste uvis, ili niske grmiće, jaglace, hoste i sl
|
|
![]() |
|
Iglica je počela
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Riga dobro napreduje
![]() Peršin je poludio
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepa i bujna ti je iglica! i moja od Nataly, koju san dobila ovu jesen, cvjeta!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mlada kapulica.Nisam je baš stručno posadila.U blizini sam zabola domaćeg bijelog luka.Možda danas odem pa ću vidjeti dali je niknuo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovako sam zatekla kad sam došla prošli put.Džunglasto i uvenulo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
U kući je sve krenulo za svjetlom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nemam više fotki.Morala bi ići po još,ali se nećkam jer je jako zima.Ustvari imam doma posla preko glave.Generalka u maminom stanu još traje.Stalno se otvaraju novi poslovi.Npr jučer mi je pao veliki komad žbuke pa ću se morati iskušati i u tome.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koki,lijepo ti je i u vrtu i u kući,biljkice se bude kad ima više sunčeka,a vidim da si već lijepo uredila dvorište,ja o tome mogu samo sanjati,al dočekat ću to i ja!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sasvim drukčija klima, sasvim drukčije slike - cvjetne, zelene, šarene, povrtne.. Kod mene -5 celzijevaca, mraz i smrznuta zemlja. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dosla sam malo se ugrijati,pokupiti +energiju...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |