Zagorje zeleno .... |
Odgovori
|
Stranica <1 3940414243 94> |
| Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:34 |
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:37 |
![]() |
|
anđelkad
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 06:43 |
|
Ima tu svega: cvića ,voća, povrća...ma bravo vridnice i za pomagača sve pohvale---
|
|
![]() |
|
Smail
Trajnica
Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 09:34 |
|
Draga gute Fee, dobro sam, prošle i ove godine malo manje radim u vrtu a više se odmaram sa mojim malim unučicama, mama ima privatnu firmu pa nema porodiljni pa sam se ja zdušno ponudila za čuvanje bebica pa tako ne stignem u vrt koliko bi htjela, ali ne žalim se ima valjda još godina pred nama pa će biti i vrtnih radosti, eto sada više gledam što vi svi radite, radujem se s vama vašim vrtovima, pozdrav i tvom vrijednom mužu. Cvijetnjak, vrt, vočnjak sve vam je prekrasno.
|
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
enrikova nona
Cvjetni guru
Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 10:28 |
za tebe i tm , vrijedni ste
|
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:16 |
|
Andjelkad & Smail & Enrikova nona
drago mi je jako da ste mi bile malo u posjeti ! Nakon onog razocaranja sve se po malo zaboravlja ! Sto je u cvijetnjaku i vrtu zelenije , to je lakse podnijeti izgubljeno ! Ali uzrecica "obecanje ludom radovanje" vrijedi valjda od vajkada !
|
|
![]() |
|
anabistrica
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 00:25 |
|
Oooo, lijepi ti je povrtnjak već sada. A tek kad se popuni, bit će to pjesma.
|
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Monna
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 07:36 |
vrijedne ruke sve obnove...
|
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 23:38 |
|
Anabistrica & Monna
drago mi je da ste me bile posjetiti ! Jucer sam kopala , grabljala , sijala , sadila i presadjivala ! Danas sam vani pospremala i pokosenu travu zubljala ! Naradila sam se skoro do noci !
|
|
![]() |
|
OTOK
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 11:58 |
|
Kod tebe pravo poljoprivredno gospodarstvo - od voća i povrća do cvijeća. |
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:36 |
|
Draga Otok , mi ti ovdje u ovom gradicu koji je vise selo nego grad , imamo jako losu trznicu . Na zalost prodavacice su 3 - 4 zene ali ne one koje same produciraju i svoje prodaju , nego , kako mi to u Zagorju velimo "filjarke" to ti znaci prekupnice ! Zato volimo imati svoje , naravno , toliko koliko mozemo .
|
|
![]() |
|
moon
administrator
Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Svibanj 2013 u 23:52 |
|
pa to je krasno, ma divim vam se obadvoma kako to tako lijepo i uredno održavate
|
|
![]() |
|
Leona31
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 17:09 |
|
Kakva akcija,kako lepo sve uredjeno
lepo za videti.
|
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
blue sky
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 21:19 |
|
biti će tu svega lijepoga za papati od voća do povća
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Svibanj 2013 u 23:52 |
|
Moon & Leona31 & blue sky Sve tri imate pravo , mi dvoje pa u nasim godinama , ali , to nam stvarno radi zadovoljstvo i veselimo se svakom cvijeticu i svakom plodicu kao mala djeca ! Osim toga , uzivamo u vasim vrtovima pa kad vidimo nesto lijepo , onda velimo , kako bi bilo da si i mi tako nesto napravimo ! |
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 09:49 |
|
Draga Gute, lijepo si svoj povrtnjak pripremila!
I mali ti darak ostavljam -
Kak lepo se sprejti tom stezom zelenom,
do kleti čez gmajne poprečki si tam. Nasmešit se svetu i tiću i cvetu, a susedu reći bog daj dobar dan... (dio Pepelkove pjesme najlepši falačec)
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona
Cvjetni guru
Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 09:50 |
|
imate pravo nikad nije kasno za lijepe stvari, život je samo jedan i trebamo si priuštiti sve što možemo
|
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 22:57 |
|
Draga Anaida , hvala ti za prekrasne stihove ! Kad god stignem , citam knjige na kajkavskom narjecju a pogotovo pjesmice ! Na zalost jako je malo takove literature a i tesko se pronadje .
Nona draga , imas pravo , jurimo misleci da necemo stici a kad tamo , dogodi se nesto i onda .... onda imamo odjedanput vremena za sve ! ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:02 |
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2013 u 23:07 |
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 3940414243 94> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |