Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:20
Božeeeee...ženo,ti si zatrpana kompletno al' valjda će sve naći svoje mesto,je l' da?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 15:30
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Božeeeee...ženo,ti si zatrpana kompletno al' valjda će sve naći svoje mesto,je l' da?

..tak nekak Betty..mislim...blago rećeno..al ima jedan big problem..neznam kud gdje sve smjestiti ono što bih ja željela...ggrrrr...moram donjeti tešku odluku..a to mi je najgorije u životu..donositi teške odluke,Zato več sada ima 2 tjedna gruntam i gruntam..Nadam se da bum zgruntalaLOL
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 15:33
ja cu se odreci niske buranije sve za moje dajzeke da napravim mjesta.ionako su suše nemam od mahuna ni M.tako i ti zrtvuj sta od i eto slobodne zemljice dajzecima.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 17:51
..eee Pustili moja..kad ja voooolemmm i majmune..ups ovaj...mahune..ne odustajem ni od čega..Ima da bude sve kak sam zamislila...AmenLOL
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 18:40
Imam ideju!
Zakupi, uzurpraj ili.... ili otmi susjedni grunt!!!
(šala mala!)

Oni dajzeki s kojima ne znaš što početi ( sunce im pojelo imena).... može meni par sjemenki?
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 21:44
WŽiz, dođi k meni, budem ti ustupila dio svog vrta Wink. Nadam se da će ti crne paprike dobro uspjeti pa ćeš mi reći kakve su. Jako mi se sviđaju.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 22:28
..more, more anabistrica..rado se ja proširim i kod tebeWinkveć me žulja moj vrt..nemam  mijesta ni za iglu zabost...heheheha crnu papriku..ljaaaami..nisam još sadila..samo neku čokoladne boje..bila je mljacković..mljacSmile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 19:28
Draga moja,tvoj sandučić zapomaže za čistačicom
il' unajmi neku il' se lati metle...ovaj...posla
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 19:34
Betty...iščupa mi riječ iz usta! Namučio sam se......taman smisli0o riječi iiii pun sandučić...heheh....riješi to čim prije...Lijep pozdrav!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 14:40
Bettyly, Fikilllliiii..et' ja se primih velikog čišćenja..fala ma savjetu, a šta'š kad sam lijeng..a, smrdi mi čišćenje.....ahahahahahah pusek  šaljem...bye,bye

evo vam mali muzićki poklonćić koji mi se jako sviđa..émoticones%20pasteques

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 21:51
Ponovno pišem poruku.....................................20 minuta...i opet pun sandučić!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 22:16
ja bas to htjela reci za Viz,al ti si kriv Fiki jer pretrapajes zenu porukama pa mi ostale ne mozemo nista poslati
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 22:26
Draga pustolovko Nisam bio u kontaktu sa njome 3 tjedna...i nikako nemogu biti uzrok toga!!!!!!!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 22:29
ah izvini jesam tuka,onda smo svi po malo krivi samo joj saljemo pp
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 22:53
..ljudovi moji, niko ni kriv, ja sam sam a kriva...lijena sam brisati poruku čim je proćitam...et' koza sam prava..bbbeeee..Winkil' sam možda
nnjjiiiha..bit će da sam to, iiihihihihi...kak vas imam rad..LOLBig%20smileEmbarrassedWinkémoticones%20pasteques
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 08:34
Buuuuuuuudi se...vreme je da se nešto radi
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 10:14
Ajmo Wiz, idemo sijati, sijati!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 19:38
Viz evo ti ideja za jso jednu boju mrkve kad vec imas sve boje hehe
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 22:39
Pustili...to ti je  Purple Haze mrkvićone, sijala sam je prije dvije godine, bila je fina al mi nije bila nešto debeljucasta...onak...tvigi je bilaLOL
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 19:23
Ima l' sta novo kod tebe,daj neku fotku...neces nas valjda do berbe drzati u neizvesnosti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.