wiz povrtnjak u malom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 68> |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Božeeeee...ženo,ti si zatrpana kompletno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..tak nekak Betty..mislim...blago rećeno..al ima jedan big problem..neznam kud gdje sve smjestiti ono što bih ja željela...ggrrrr...moram donjeti tešku odluku..a to mi je najgorije u životu..donositi teške odluke,Zato več sada ima 2 tjedna gruntam i gruntam..Nadam se da bum zgruntala
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
ja cu se odreci niske buranije sve za moje dajzeke da napravim mjesta.ionako su suše nemam od mahuna ni M.tako i ti zrtvuj sta od i eto slobodne zemljice dajzecima.
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..eee Pustili moja..kad ja voooolemmm i majmune..ups ovaj...mahune..ne odustajem ni od čega..Ima da bude sve kak sam zamislila...Amen
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Imam ideju!
Zakupi, uzurpraj ili.... ili otmi susjedni grunt!!! ![]() ![]() (šala mala!) Oni dajzeki s kojima ne znaš što početi ( sunce im pojelo imena).... može meni par sjemenki? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
WŽiz, dođi k meni, budem ti ustupila dio svog vrta
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
..more, more anabistrica..rado se ja proširim i kod tebe
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Draga moja,tvoj sandučić zapomaže za čistačicom
![]() il' unajmi neku il' se lati metle...ovaj...posla ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Betty...iščupa mi riječ iz usta!
|
![]() |
|
Bettyly, Fikilllliiii..et' ja se primih velikog čišćenja..fala ma savjetu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Ponovno pišem poruku.....................................20 minuta...i opet pun sandučić!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
ja bas to htjela reci za Viz,al ti si kriv Fiki jer pretrapajes zenu porukama pa mi ostale ne mozemo nista poslati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga pustolovko
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ah izvini jesam tuka,onda smo svi po malo krivi samo joj saljemo pp
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Buuuuuuuudi se...vreme je da se nešto radi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ajmo Wiz, idemo sijati, sijati!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Pustili...to ti je Purple Haze mrkvićone, sijala sam je prije dvije godine, bila je fina al mi nije bila nešto debeljucasta...onak...tvigi je bila
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ima l' sta novo kod tebe,daj neku fotku...neces nas valjda do berbe drzati u neizvesnosti
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |