JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hehehe ja sam izradjjivacica malih vila sretnica...a lijepo sam ti rekla jucer da ti dam cavle...ali ne...eto kad se mene ne slusa...no da
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
jassi, nasla sam ih jutros cim sam otvorila ormar da uzmem kaput. hihi, kokosh :) a kaj da ti velim, znam da ih imam i necu uzimati tvoje kad ih imam doma 20ak komada :)
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
inace je ormar s kaputima uobicajenomjesto za cavlice i drzace
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
pokloni su preslatki,a za toranj i brod neman rijeci,prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
je, ako ti je to umjesto spajze. onda tamo imas sve i svasta. velika komora u koju udjes i imas mir :) nemamo svi spajzu ko neki :P
btw gdje si nabavila panjeve? i to tak forne i lijepe?
|
||
![]() |
||
|
to mi onaj sused bivsi-vedran i ljilja.kaj su sad tvoji, izrezao vec davnih dana........u sumu i na posel
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ja ti nabavim panjeve, koso rezane grabove
|
||
![]() |
||
|
daj, daj daj.daaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
kak mi dostavis??? dostava ja saljem, paket ti meni, kava ili...juhuuuuu
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
šta je ovo, nema novih slika??? bezveze sam se budila...
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
kaj ti je hippy je bila kod mene do 10 sato skoro...kaj mislis da sa radila..hehehe
|
||
![]() |
||
|
ona se samnom neće družiti, dobro dobro.....
![]() ja sam očekivala neku noćnu odrađenu..he he ![]() |
||
![]() |
||
|
danas bu i ti dobra..hehe..kad dojdes .....da zajedno farbano gipsove, pa prespavas lepo i ujutro te bacim van
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Molim te, molim te pozovi i mene drugi puta na ročkas (pa ionako sam sve manja pa ću druge godine biti taman visine vršnjaka tvog princa i pokloni mi Ajfelov tornjek ili jedrenjak! Fantastični su!
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Meni nisi nudila da nekaj farbamao...a kamoli da prespavam
![]() |
||
![]() |
||
|
je pa da me zbaci van u 5 ujutro kad se već budi???
![]() moram ići piti kavicu, dođem kasnije...byyyyeeeee |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
da..to baš ne bi ni meni pasalo.....ja se budim oko 07.15
![]() Jassi, a gdje su slike? |
||
![]() |
||
|
jojo kokoskeeeeeee
slike di im je mjesto
ustajem u 5,45
farbat ko hoce moze doci
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |