Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:48
Novi clematis, posaden prosle godine

Digitalis (foxgloves) pocele cvjetati

Iris (novi, jako taman)

Aquilegia

Salata (grow and cut)

Zadnja dva dana imamo puno kise (nakon nekoliko prilicno suhih tjedana)

Slozeno prije kise (novi trampolin, dijametar 3.6 m)

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:47
joj zvk koliko posla u tebe, odakle ti snaga?
vrt i povrtnjak su za plus 5! (odn. A plus?)
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:43
Do sada još nisam vidjela žuti božur, baš je lijep Clap.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:37
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Ovo ti je pametno, zaustaviti korov kad se ne možeš s njim boriti. Ja sam kupila povrtnu foliju i zaboravila je koristitismile157

Ovaj materijal propusta vodu ali ne i svjetlo pa nista ispod toga ne moze rasti

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:37
Puna si ideja Zvrk, a cvijeće je super, ova lonciera mi se jako svidjela, moja je nekako drugačija, vjerojatno ima više vrsta.
život je more
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:33
Rajcice rastu ko lude

Makovi cvjetaju

Malo drugaciji makovi

Persin spreman za posaditi u herb garden

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 21:49
Ovo ti je pametno, zaustaviti korov kad se ne možeš s njim boriti. Ja sam kupila povrtnu foliju i zaboravila je koristitismile157
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 21:46
Puno se toga promijenilo u tjedan dana

Lonicera (honeysuckle)

Projekt uz staklenik
Ovako je izgledalo prije tjedan dana, pomaknula sam veliku gumu i metalnu posudu za vodu da bi stavila materijal protiv korova (jednostavno se ne mogu boriti vise s njima Unhappy)

Ovo bijelo na lijevoj strani je butler sink (starinski sudoper) koji cu mozda iskoristiti kao water feature (malo jezerce) http://www.gapphotos.com/imagedetails.asp?imageno=12488

Sada izgleda ovako ( i jos puno, puno trajnica u posudama koje su narasle od malih biljki narucenih preko interneta)

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 21:44
Lijep božur, nisam znala da ima i žuti. I ja imam tu biljčicu bijelih cvjetova. Na mom terenu je samonikla, bar sam je ja zatekla. Kad sam je presadila tinjala je i bila bolesna ali se odjednom rascvala i ojačala.Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 21:34
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Malo prije sam stavljala slike u moju hacijendu i ispod male bijele kamenjarke sam napisala: nešto bijelo. Upravo sam kod tebe doznala da ima predivno ime - snow in summer. Tvoj je u bačvi predivan. Meni raste na divlje po zidovima, sadila ga je još davno moja nona.

Ja sam ga posadila jer pise da dobro raste u suhoj zemlji, a uvijek sam imala problema sa cvijecem koje sam sadila u bacvu. Ovo sada super raste bez ikakvog posebnog zalijevanjaWink.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 21:32
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Lijepo, lijepo, prekrasno. Je  li ti božur drvenasti, ili onaj što zimi nestane i u proljeće ponovno izraste? Ima prekrasnu boju.....

Bozur nestane preko zime.
Imamo i drvenasti bozur - zute boje .

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 22:50

Lijepo, lijepo, prekrasno. Je  li ti božur drvenasti, ili onaj što zimi nestane i u proljeće ponovno izraste? Ima prekrasnu boju.....

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 14:38
Zvrk, kakva raskoš kod tebe!

To nešto bijelo, cerastium, snow in sumer - naš naziv je rožac
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 13:24
To "nešto bijelo" sam i ja tako zvala, a to "nešto" je lijepo kad cvate i kad ocvate. Baš mi je drago da mu sad znam ime. 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 11:19
Malo prije sam stavljala slike u moju hacijendu i ispod male bijele kamenjarke sam napisala: nešto bijelo. Upravo sam kod tebe doznala da ima predivno ime - snow in summer. Tvoj je u bačvi predivan. Meni raste na divlje po zidovima, sadila ga je još davno moja nona.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 08:17
tvoj vrt me uvijek iznova oduševiSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 00:54
divota
bas si se nauzivala,plave lupine posebno volim
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 00:00
Danas sam se nagledala predivnih lupina, i to ne u necijem vrtu vec rastu kao korov uz prugu do Londona Smile.

Bilo ih je doslovno na stotine, plavih, rozih.Clap
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 21:44
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

Peony jel to božur? super je Smile ma kod tebe je uvijek lijepo prošetati vrtom Thumbs%20Up

Da, to je bozur (ja ga ne zovem tako ali sam skuzila po forumu da je to hrvatski naziv).
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 21:43
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Joj koja krasna bačvicasmile39

Poklon za vjencanje (ima vec 10 godina) Tongue.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.