Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u nedostatku vrtnih, senjskih fotki, evo malo balkonskih zagrebačkih:
polica sa starinskim pelargonijama na južnom balkonu:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I senjske i zagrebačke slikice -drage su nam i posebne!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
vinca je trenutno izgubila cvjetiće, ima puno novih pupića:
![]() travica koju mi je poklonio netko na ivanićkoj kavi, bilo bi mi drago da se javi donator:
![]() malo je tamno, ali nadam se da vidite predivan vanilin cvijet:
![]() novi cvjetić ljulja se na ljetnom povjetarcu:
![]() veseli kutić:
![]() klorofiti:
![]() ![]() iako nisam šokica, osim pelargonija volim i asparagus:
![]() |
|
![]() |
|
kalanhoe su pri kraju sa cvatnjom:
![]() ovu narančastu ljepoticu darovao mi je Brbe:
![]() |
|
![]() |
|
mlađahna aptenia, stara je istrunula preko zime:
![]() počeli su se otvarati cvjetići:
![]() ovog ljepotana poklonila mi je Jurica na senjskoj kavi:
![]() Otok mi je darovala ovaj krasni kameleon koji uživa kod mene:
![]() |
|
![]() |
|
mlada aloa:
![]() Lantanina aloa:
![]() vesela ekipa na polici:
![]() moje drage koprive:
![]() ![]() ovakvu heklanu hostu sigurno nema nitko od vas. Ona je jedna i jedinstvena ,
ručni rad jedne pokojne gusjenice:
![]() |
|
![]() |
|
pjegava begonija:
![]() mlada Pilea cadierei:
![]() Hypoestes:
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, Sarić, na ovu tvoju heklanu hostu sam odvalila! Stvarno jedinstven ručni rad. Ili zublji rad. Ustvari, gusjenica ni nema zube, kaj ne? Ma nema veze, hosta je originalna!
|
|
![]() |
|
ovaj predivni Hemerocalis poklonila mi je shasha na varaždinskoj kavi:
![]() trenutno je u tegli na balkonu, a na jesen se seli u senjski vrt:
![]() cvijet je predivan:
![]() |
|
![]() |
|
Begonia fibrous:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno, Sara. Naročito one vesele i šarene skupine.
Moja hosta nema tako lijepi obrub kao tvoja, moja je više rupičasta. Nisam uspjela pronaći tko izvodi taj ručni rad. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ove tvoje gusjenice su umjetnički vudrene
![]() veseli kutić opravdava svoje ime ![]() jedva čekam da dođu nove sličice iz senja |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Veseli kutaj je naj naj -ali brate mili heklana
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sarić predivne biljkice...jedva čekam slike iz Senja a mislim da sam ti onu travicu ja dala..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pozdrav r. saro i samo da ti kažem: Imaš predivnu vanilicu
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasni su ti ti tvoji balkoni! ona vanilija... još se sjećam mirisa, ko da mi je ostal u nosu...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvjeće ti je krasno
![]() Kameleon je baš poseban. Moj je jadan, sad mi je na balkonu, spašavam ga od tragedije koju je preživio u pjeskovitoj zemlji na terenu ![]() Heklana hosta je specijale, za nevjerovati kako je tako mogla izgrickat. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja se još tresem od smjeha na pogled heklane hoste
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Sara pa ti imaš vanilin cvijet.gdje si ga nabavila? da li ima tema na forumu o tom cvijetu?jako mi se sviđa, a niš ne znam o njemu.
![]() imaš prekrasan rascvijetani balkon,ali ti to već znaš. ![]() imam toliko žutih zečeka da bumo zasadile cijelu ral i opskrbile pola foruma. ![]() ako buš imala vremena, niš nije hitno daj mi pošalji koji jednostavan recept za kolače. pusa ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |