Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 76> |
Korisnik | |
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eh, tikvić kako sam se obradovala kad sam pogledala tvoje stranice! Već dugo tražim koji je naziv prelijepom drvetu kojeg imaš u vrtu! I sad sam saznala da se radi o Lagestremiji.
Možeš li štogod više napisati o toj biljci, pogotovo me interesira što misliš bi li preživjela na kontinentu? Nisam je baš viđala u našim krajevima (ZG i okolica).
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hvala svima koji posjećuju moj vrt.
Dugo nisam stavljala slike , što ne znači da nije bilo ništa novo. kineski jorjovan ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Nastavak slijedi ........ |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Draga moja,jedva čekam nastavak!Ovo je divno,jorgovan,posebno...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
I meni je kineski jorgovan favorit u tvom vrtu.Stvarno je prekrasan!!Zapazila sam i krompirka i Euphorbiu,a za ljepotu Datura se nema šta novo dodati.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Kaktusi, kineski jorgovan
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Preprepredivno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
prekrasno kao i uvijek.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasna ti je lagerstemija, velika i puna cvijetova! onoga močvarka si sijala ovoga proljeća, ako se ne varam. veliki je uzrasto, moj rozi je dosta tamniji ako me slika tvoga ne vara. moj ima dosta sjemenki!
dature su isto lijepe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje cvijetne frendice! Da kineski jorgovan ima nekih petnaestak godina. Imam još tri ali mi oni nisu tako lijepi i bujni.
Znači nastavak................. kobea poklon od Alise, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Znam da sam pretjerala sa slikama kobee, ali tako mi je lijepa!!!!!!!!!!!! Nastavak slijedi................ |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasne ljetne slike, sve je tako sve lijepo ukomponirano
![]() Imaš famozne kane i echinacee
![]() Da li ti je jako visoka ova šarena mlječika ?? Prvi put sam je sijala ove godine i nikla mi je samo jedna jedina, sad moram paziti da pokupim sjeme...... moja je visoka nekih cca 40 cm
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me nakon dugo vremena, a kod tebe ljepoteee
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tikvić lijepim si nas slikicama počastila!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Korjenko mlječika je visoka nekih 70- ak cm, doduše ima vode u izobilju. ![]() Hvala Lantana i ja tebi šaljem pozdrave iz vrele Hercegovine! ![]() Anaida ![]() |
|
![]() |
|
Meksički suncokret, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Erigeron, ![]() Uploaded with ImageShack.us krijeste, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |