Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 282> |
Korisnik | ||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
često me pitaju koliko vremena provodim u vrtu. i često ne znam odgovoriti. ima puno toga što radim zato što volim i što mi je to mjesto gdje skupljm energiju. ne gledam serije i ne ispijam kave koje traju satima. svaki dan čupnem po koji korov, ako treba zalijem, nešto posijem, zapiknem po koju grančicu, orežem što se previše raširilo... i to je sve. najviše posla je bilo dok sam ga oblikovala i odgajala biljke. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Dicc ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
|
Kod Vas je uvijek predivno ! (:
|
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
moon, hvala....
![]() |
||
![]() |
||
|
super si mi desert rose! obećala sam vam lipanj , i kraljeve koji tada cvjetaju, lavanda je kraljica majka! |
||
![]() |
||
|
to što si napisala znači samo jedno-da moraš doći ponovo, jer na slici se ne vidi da svaka vrsta perunike drugačije miriše, kako krasno mirišu mali karanfilići, jagodnjak... da je chevy chase puna pupova ...i lonicere i lavanda... |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
U tvome vrtu sam provela vise od sata,gledajuci prelepo cvece i diveci se njegovoj lepoti. Ali posebno me je odusevilo tvoje veliko iskustvo i poznavanje biljaka,dopali su mi se tvoji komentari o svakoj biljci koju imas u svome vrtu, lekovita svojstva i nacin uzgajanja. A imas i zlatne ruke koje prave fantasticne rucne radove. Puno sam naucila iz tvojih postova,sad znam kome cu se obratiti za savet ili
misljenje kad bude trebalo.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Slavujčice moja, vjerujem da imaš još cvjetnih favorita koji se nisu stigli slikati, ali ako mene pitaš, meni je svaka biljka lijepa na svoj način, svaka čuva neku svoju cvjetnu tajnu, pa čak i one koje gotovo nikad ne cvatu.....A kavica u tvom vrtu, vjerujem da bi bila s guštom popijena, jer ovakvo nešto se ne viđa baš svaki dan......Draga moja ti si sebi stvorila prekrasni raj na zemlji!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
![]() Draga Slavuj, obožavam perunike a ovo mi je ljubav na prvi pogled, predivna je. ![]() |
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
|
Draga Slavujčica,
evo dvije kave ( i to dok se nisu skroz ohladile a to ipak nešto znači ![]() I puno još naučila i ... ma to ti ja pričam, samo nastavi ![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Slavice, stvarno ti je divan vrt, iz dana u dan se mijenja i ako ga ne ovjekovječiš fotografijom kao da si nešto propustila.... a vjeruj mi i mi. Jako ti je lijepa ova perunika.
|
||
![]() |
||
|
Smail evo ti još jedna posebne boje
![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
i jesu, baš su posebne!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
|
Zanima me kako se zove rozno sitno cvijeće. Hvala
|
||
![]() |
||
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
Draga Slavujčice, znaš da ja još nemam svoj vrt nego samo povrtnjak pa valjda zato tako uživam u tvome!
Što se lavande tiče, kupila sam dvije sadnice koje sada rastu u vazi, možda nešto bude od njih.. Kada uredimo okućnicu, nabaviti ću si gorsku lavandu, navodno da je ta "ona prava", ako ništa drugo barem će joj odgovarati klima!
![]() |
||
![]() |
||
|
roza sitno cvijeće je puzavi plamenac, phlox subulata.
|
||
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
||
![]() |
||
|
drage moje djevojke,
hvala vam što posjećujete moj vrt i što ste svojim porukama ispisale prekrasnu cvjetnu priču i stvorile niz stranica baš onakvih kakve sam ja i sama željela. poklanjam vam pjesmu od Tomislava Ivčića ,velikog Tomislava za kojeg, vjerojatno, ovaj svijet nije bio dovoljno dobar! VOLIM CVIJEĆE PLAVO I LIVADE ZELENE TVOJE RUKE MALE I OČI TVOJE SNENE VOLIM MORA PLAVA I ZVIJEZDE ZIMSKIH NOĆI VOLIM LAĐE BIJELE IZ DALEKA ŠTO ĆE DOĆI VOLIM PTICA PJEV I DIVLJE VALE MORA VOLIM RIJEKA ŠUM I SVITANJE ZORA VOLIM ŠAPAT TVOJ I PRIČE TVOJE SNENE VOLIM KADA SI SRETNA UZ MENE VOLIM KADA PRIČAŠ O SVJETOVIMA DAVNIM MAKAR DAVNO VEĆ SLUŠAO SAM TO VOLIM KAD DOLAZIŠ U VEČER KIŠNOG DANA I OSTAJEŠ DUGO, DUGO U NOĆ ![]() |
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
Sjećanje na Tomislava me uvijek nekako rastuži makar to bilo i sijećanje u tvome vtru.
|
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |