Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:00
Originalno poslano od člana kamenika kamenika napisao:

Mogu samo zamislit koliko vremena provodiš u vrtu kad je sve ovako savršeno.Hvala što si pisala o kaloperu a sad bih te zamolila da staviš sliku puzave saponarie jer ne znam kako izgleda.
draga kamenika,
često me pitaju koliko vremena provodim u vrtu. i često ne znam odgovoriti.
ima puno toga što radim zato što volim i što mi je to mjesto gdje skupljm energiju.
ne gledam serije i ne ispijam kave koje traju satima.
svaki dan čupnem po koji korov, ako treba zalijem, nešto posijem, zapiknem po koju grančicu, orežem što se previše raširilo...
i to je sve.
najviše posla je bilo dok sam ga oblikovala i odgajala biljke.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Dicc View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 19
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dicc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:00
Kod Vas je uvijek predivno ! (:
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:08
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Vrlo rado dođem k tebi jer znam da me uvijek u ovom kutku foruma čekaju neka mudra misao i prekrasna slika. Tako je i danas!
raduje me svaka tvoja poruka, draga Anaida!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:13
moon, hvala....
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:18
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Lavanda će biti fantazija kada procvjeta, a i sada je lijepa. Sa veseljem čekam sliku, kao da je moja!Wink

super si mi desert rose!
obećala sam vam lipanj , i kraljeve koji tada cvjetaju,
lavanda je kraljica majka!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:39
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Gledam slike vrta i prva reakcija je bila - ovo je sasvim drugačije nego ono gdje sam bila....
Zapanjilo me koliki je već zečji lad, a onda još nije ni provirivao iz zemlje.
Klematis je predivan, šatirana perunika također.

DJEVOJKO SA ČARDAŠ NOGAMA!
to što si napisala znači samo jedno-da moraš doći ponovo, jer na slici se ne vidi da svaka vrsta perunike drugačije miriše,
kako krasno mirišu mali karanfilići, jagodnjak... da je chevy chase puna pupova ...i lonicere i lavanda...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 22:54
Originalno poslano od člana Dicc Dicc napisao:

Kod Vas je uvijek predivno ! (:
Dicc draga, dobro mi došla.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:01
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Slavujčice , evo i ja sam ti opet došetala, došla sam napuniti baterije u tvoj vrt,  jer sam se danas baš umorila.....Ovdje je stvarno tako lijepo da dok gledam tvoje slikice cvijeća, prođe me umor i već bih sad mogla opet nešto kopati, saditi....smile76smile89smile84
draga Monstera sretna sam što vam je lijep moj vrt i još bi bila sretnija da ga vidite uživo , da samo jedno sunčano jutro u njemu popijete kavu...da vidite mnoštvo biljaka koje nisu dobile priliku da se slikaju a ipak su vrijedne i prelijepe.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:58
U tvome vrtu sam provela vise od sata,gledajuci prelepo cvece i diveci se njegovoj lepoti. Ali posebno me je odusevilo tvoje veliko iskustvo i poznavanje biljaka,dopali su mi se tvoji komentari o svakoj biljci koju imas u svome vrtu, lekovita svojstva i nacin uzgajanja. A imas i zlatne ruke koje prave fantasticne rucne radove. Puno sam naucila iz tvojih postova,sad znam kome cu se obratiti za savet ili
misljenje kad bude trebalo. smile91smile79
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 09:21
Slavujčice moja, vjerujem da imaš još cvjetnih favorita koji se nisu stigli slikati, ali ako mene pitaš, meni je svaka biljka lijepa na svoj način, svaka čuva neku svoju cvjetnu tajnu, pa čak i one koje gotovo nikad ne cvatu.....A kavica u tvom vrtu, vjerujem da bi bila s guštom popijena,  jer ovakvo nešto se ne viđa baš svaki dan......Draga moja ti si sebi stvorila prekrasni raj na zemlji! smile78smile84
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 10:08

Draga Slavuj, obožavam perunike a ovo mi je ljubav na prvi pogled, predivna je. smile84
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 10:27
Draga Slavujčica,

evo dvije kave ( i to dok se nisu skroz ohladile a to ipak nešto znači Smile) sam popila u tvojem vrtu  i UŽIVALA!
 I puno još naučila i ...  ma to ti ja pričam, samo nastavi
Hug
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 10:31
Slavice, stvarno ti je divan vrt, iz dana u dan se mijenja i ako ga ne ovjekovječiš fotografijom kao da si nešto propustila.... a vjeruj mi i mi. Jako ti je lijepa ova perunika.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 11:03
Smail evo ti još jedna posebne boje

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 11:04
i jesu, baš su posebne!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
macorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 11:30
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Zanima me kako se zove rozno sitno cvijeće. Hvala
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 11:54
Draga Slavujčice, znaš da ja još nemam svoj vrt nego samo povrtnjak pa valjda zato tako uživam u tvome!
Što se lavande tiče, kupila sam dvije sadnice koje sada rastu u vazi, možda nešto bude od njih..
Kada uredimo okućnicu, nabaviti ću si gorsku lavandu, navodno da je ta "ona prava", ako ništa drugo barem će joj odgovarati klima! Smile
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 12:16
Originalno poslano od člana macorka macorka napisao:

Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

...
Zanima me kako se zove rozno sitno cvijeće. Hvala

roza sitno cvijeće je puzavi plamenac, phlox subulata.
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto.
Sarah Dunant
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 12:29
drage moje djevojke,
hvala vam što posjećujete moj vrt i što ste svojim porukama ispisale prekrasnu cvjetnu priču i stvorile niz stranica baš onakvih kakve sam ja i sama željela.

poklanjam vam pjesmu od Tomislava Ivčića ,velikog Tomislava za kojeg, vjerojatno, ovaj svijet nije bio dovoljno dobar!

VOLIM CVIJEĆE PLAVO I LIVADE ZELENE
TVOJE RUKE MALE I OČI TVOJE SNENE
VOLIM MORA PLAVA I ZVIJEZDE ZIMSKIH NOĆI
VOLIM LAĐE BIJELE IZ DALEKA ŠTO ĆE DOĆI

VOLIM PTICA PJEV I DIVLJE VALE MORA
VOLIM RIJEKA ŠUM I SVITANJE ZORA
VOLIM ŠAPAT TVOJ I PRIČE TVOJE SNENE
VOLIM KADA SI SRETNA UZ MENE

VOLIM KADA PRIČAŠ O SVJETOVIMA DAVNIM
MAKAR DAVNO VEĆ SLUŠAO SAM TO
VOLIM KAD DOLAZIŠ U VEČER KIŠNOG DANA
I OSTAJEŠ DUGO, DUGO U NOĆ
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 13:23
Sjećanje na Tomislava me uvijek nekako rastuži makar to bilo i sijećanje u tvome vtru.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.