Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.......veselim se i ja Zagrebu, cvijeću i dragim virtualnim prijateljicama....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
manči moja samo glavu gore i nedaj da te to opet oneraspoloži, znam da je teško ali ti si jaka a i tvoji mušketiri su uz tebe, a "partnerici" želim svu "sreću" u daljnjem poslovnom životu
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...hvala ti, ma sve je o.k.....red je malo bit i tužan , odžališ pa spremiš sve u ladicu ili kako mi rečemo - škafetin, i idemo dalje...
....nešto veselije - MM i ja smo postavili pločice u maloj banji....nema što - pravi meštri
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...pogled sa kauča na tarcu i rascvjetalo drvo...zanemarite stari stol, on je samo za vrtlarske poslove, a onda ide u vatru...
![]() |
|
![]() |
|
....prozor od spavaće sobe ukrašava rascvjetala susjedina trešnja...naravno slike su stare 20-tak dana....
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma kakva vatra... Daj ga sredi za biljke. Ja sam počela užasna biti po tom pitanju. Baš su doma htjeli baciti neki stari stolac, ali ja nisam dala!!! ![]() ![]() Kod tebe stvarno predivno!!! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro je Andrea rekla. nemoj stol spaliti, čak i takav je interesantan.
Pogled na judino drvo je super. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
....stol sam lani htjela urediti ali je stvarno uništen....meni su isto rabljene stolice zanimljive....htjela bi na otoku urediti različite stolice , svaka drukčija oko jednostavnog stola....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ...kupila sam gotovog lupinusa i sad ne znam u koliki pitar ga stavit??
...konačno su izniknuli moji lupinusi , SilveKini i Šeflerini, na otoku iz sjemenja ali su jako mali i nježni??
....našla sam im pogodan dio vrta - sjever sa nešto humusa ispod stabala, samo tamo je takva gužva od korijenja i drugih biljaka...tu udaraju tetivika, šparoge, pavitina....pa imam osjećaj da će pojesti ovo pitomo bilje....
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
u svakom od nas čuči umjetnik ..... manči fotografije terace i trešnje su prekrasne
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Manči, to ti je super ideja sa različitim stolicama
![]() Pitanje za lupinus. ako je posijan jesenas, dali cvate ove godine ili tek iduće?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Lupinus ima dugi korijen, u čim dublju posudu
![]() |
|
![]() |
|
...hvala SilveK....monna-1 nemam iskustva sa lupinusima, prvi put ih imam...
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ups, nisam vidjela prije pitanje Monne - ponekad procvate iste godina kad je i sijan, a druge sigurno
![]() |
|
![]() |
|
....prvi rododendron prvi put cvjeta....na jesen putuje na otok...sad je na "promatranju" na taraci...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |