Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 113> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da bi crepeke trebalo staviti Jassici na kičmicu pa da malo uspori, sad sam stvarno ozbiljna, klinac ti je mali i računaj da ti treba 20 ljeta da ga digneš na noge pa malo rasporedi energiju (neću ti ni reči što te čeka kad dođu one glupe pubertetske godine a na kraju balade ma kako ih mi odgajale muškići uvijek imaju lude godine)
Jassi - besplatna prodika, a možeš me poslati i v
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ma kaj bi te slala vrti...saljem te meni na kafu...znam...kaj da radim...moram...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
slušaj starije od sebe, znaju kaj govore
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
tu sammmmmm, vratila se...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
da ne zachatamo Ceopatrin topic ![]() pa kaj nisi rekla da ti trebaju šalice za tee box.... ![]() ....mislim da sam nekaj videla kod moje Vesne...a kako danas imamo radionicu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ajd molim te ak nađeš čuvaj mi...tenks!!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jojojoooooooo opet te kutijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
misli na meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bubo i gogs kad se dovlacite kod mene...sam da velim ne kuham nista sem caja i kafe i morti nekakve kekse dobite..hehehehehehehe
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boze,je vas dvije šibate sa tim postovima....
|
|
![]() |
|
kaqk rakete
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i brze ste od raketa
|
|
![]() |
|
čula sam se s gogs, ja dođem s faksa do pola 6, 6 onda senađemo i stižemoooooo!!!!!!
|
|
![]() |
|
ok
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi... nema kutijica... eno žene se smrzavaju po trgovini.. isključuli im grijanjeee.. grrrr
|
|
![]() |
|
ajme drame..............moje knjigovodstvo ne dela jer nema struje ni plina...kaj je ovo doslo?????????
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
isto i kod nas...nema plina pa ljudi uključe električne grijalice i onda pada i elektrika u vodu:) zato smo mi jučer skraćeno radili, a po svoj prilici ćemo i danas.
|
|
![]() |
|
uf koma
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
da, i ja od ponedjeljka radim u uredu na 13°C
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
zato bum ja došla na kavicu danas da se malo ugriješ. . .uz trač partiju. .
![]() |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
da, da, očekujem te
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |