anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 48> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ovi cvijetnjaci su bili crni, plastični i ogromni, a vidi ih sad! fasena je zakon za ovako velike stvari. odlično prianja na plastiku, brzo se suši i sviđa mi se što ostavlja lagano hrapavu površinu. uopće više ne izgledaju kao plastični
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
moje biljčice su dobile novo ruho
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure na pohvalama... drago mi je da vam se sviđa. još samo da mi je više vremena za salvetice i mackanje. baš guštam dok se zabavljam s tim.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve prekrasno, ali okvirić mi je zaista poseban.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepo, nježno. okvirić je ispao fenomenalan, jako mi se sviđa!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su prekrasni,bravo samo tako nastavi
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
I okvir i tanjur su sper!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
ups... mi je predivan... pravi proljetni..
![]() i bogme i okvirić, krakle ti je mrak!
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Ovaj tanjur sa tratinčicama.... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nježni i tako pedantni radovi, ali ovaj crack na kraju je zakon! Doista divno izgleda!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Odlični radovi, jako lijepo i uredno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lula, tvoj leptirić je zlato jedno malo. ovo je za nju
![]() |
|
![]() |
|
BJELOVAR2005, daj ponudu na pp pa ćemo se dogovoriti
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
kad krece aukcija???
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kaže moj leptirić...vauuu...sviđa nam se okvir za sliku
![]() |
|
![]() |
|
cure evo i novih uradaka...
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prelijepi radovi neznam koji tanjur bi izdvojila, pa kutijica, baš je sve prekokrasno
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Svaka pohvala za sve radove , profesionalno !
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
prekrasni radovi, stvarno ne znam što bi izdvojila...
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |