Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 49> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja raskoš, svi ste se ponovili, morat ću i ja nešto, već tri dana nisam ništa kupila - ustvari danas je četvrti dan.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
košarica je super i ja sam si napravio "sam svoj majstor" -mama je dobila poklon u takvoj slicnoj pletenoj pa sam uzeo najlon i napravio. Sad sam da mi scindapsus pusti korjene (poceo je ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
čekamo
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
čestitka Skitnica za novi cvit.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme ovo će biti ludnica kad počne cvijetati na sve strane
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
kupio sam clematis dns- Snow queen, vec je u tegli i ima cvjetne pupoljke tako da ocekujem ubrzo cvijet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bravo Mr. v
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivan je klematis, baš bi dobro pasao uz moj ljubičasti
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mogu ti poslat sljdece godine, moj tata ce ga rezat- to znaci da ce bit grancica jer je on nemilosrdan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i ja sam se danas ponovila s 15 maćuhica po 1,65 kn - jeftine,a lijepe
Dvije duple margeritice bijelo-roze, baš za ovu vazu na kojoj sada stoje
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Baš dobro, onda ću ja tebi poslati grančicu lila, pa ćemo kombinirati, vidjet ćeš i moj od lani je jako lijep.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
moze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Fin si si primjerak odabral! Odlično
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo post prije sam napisao mbm. balalayka mi je poslala prkos pa cu to posijat kad dode
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Jučer sam kupila ovakav cvijet - ruselija na netu sam našla r. juncea (koral plant), a na Forumu R. equisetiformis
![]() Naravno moja je tek mlada , a ova slika je sa Foruma - tema Ruselija, ali skinuta sa neta.
|
|
![]() |
|
Neka tvoju uskoro bude kao ova sa slike.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Joj da bar. Ali prve godine vjerojatno neće biti takva
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
kat.rea neće sigurno, jer za ovako nešto treba joj nekoliko godina. Predivan cvijet i tako djeluje nježan.
Nažalost moja "koraljka" nije preživjela zimski boravak u stanu, izgleda da joj je bilo pretoplo.
|
|
![]() |
|
Kupio sam 4 surfinije u kaliji, no vec su zasadene u zardinjere pa sam uslikao samo jednu-sve su prilicno jednake velicine cijena 7 kn po sadnici
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |