Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malo smo se ponovili...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Malo smo se ponovili...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 49>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 09:38
Koja raskoš, svi ste se ponovili, morat ću i ja nešto, već tri dana nisam ništa kupila - ustvari danas je četvrti dan.smile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Magister vitae View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 685
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 10:59
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

I ja sam u subotu odvela MM u šoping. Doduše cilj je bio traženje ograde, ali s obzirom da nismo bili oduševljeni ponudom, morala sam se utješiti sa nečim.

tigridia mixed
i dvije košarice
još jednu vazu i kolegici gardeniju za ročkas ( nju nisam ni slikala jer bi se onda stalno podsječala kak sam bila bedasta što nisam i sebi kupila smile42.

košarica je super i ja sam si napravio "sam svoj majstor" -mama je dobila poklon u takvoj slicnoj pletenoj pa sam uzeo najlon i napravio. Sad sam da mi scindapsus pusti korjene (poceo jeBig%20smile i sadim pa cete vidit kak izgleda sam svoj majstor kosarica).
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 15:38
čekamo  Clap
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 17:56
još jedan novitet

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 19:36
čestitka Skitnica za novi cvit.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 10:11
ajme ovo će biti ludnica kad počne cvijetati na sve strane LOL samo sam tri ostića kupila na dolcu Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:06
kupio sam clematis dns- Snow queen, vec je u tegli i ima cvjetne pupoljke tako da ocekujem ubrzo cvijet

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:13
Bravo Mr. v Clap. Nadam se da će i biti takav - snježno bijeli.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:22
Predivan je klematis, baš bi dobro pasao uz moj ljubičastismile96
RIJEKA

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:30
mogu ti poslat sljdece godine, moj tata ce ga rezat- to znaci da ce bit grancica jer je on nemilosrdanSmileSmile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:33
Evo i ja sam se danas ponovila s 15 maćuhica po 1,65 kn - jeftine,a  lijepe

Dvije duple margeritice bijelo-roze, baš za ovu vazu na kojoj sada stoje

RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:34
Originalno poslano od člana Magister vitae Magister vitae napisao:

mogu ti poslat sljdece godine, moj tata ce ga rezat- to znaci da ce bit grancica jer je on nemilosrdanSmileSmile

Baš dobro, onda ću ja tebi poslati grančicu lila, pa ćemo kombinirati, vidjet ćeš i moj od lani je jako lijep.
RIJEKA

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:45
mozeWink. bas dns mami govorim kak sam vidio macuhice po 3 kn ispred glavnog kolodvora i kak je to jeftino i onda vidim na forumu po kunu i po-odmah su mi ovi standovi ispred kolodvora skupi postaliLOL. (btw ima dosta izbora pa tko ima vremena). isto dns sam ovaj clematis kupio za 36 kn u mbm-u a u konzumu je 70
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:53
Originalno poslano od člana Magister vitae Magister vitae napisao:

kupio sam clematis dns- Snow queen, vec je u tegli i ima cvjetne pupoljke tako da ocekujem ubrzo cvijet 

Fin si si primjerak odabral! Odlično Thumbs%20Up. Sad ga lijepo stavi negdje na sunce (ako ima takve mogućnosti) i obavezno mu stavi neku zaštitu na donji dio - posadi neku nisku biljčicu slabog korijenja, ili jednostavno stavi neku zaštitu (odreži njegovu kupovnu teglicu na pola i zagradi ga, ili nešto slično). Njemu donji dio i korijenje treba biti u hladu, a gornji dio na suncu, pa bi to trebao nekako izvesti.  Slobodno ga moš malo i prihranit. Super ti je recimo urea - 1 žlica (ravna) se otopi u 10 l vode i time zaliješ sve biljke. Ja od kad to koristim uopće ne kupujem cvetale i sl. Time zaliješ slobodno sve biljčice, ali jednom mjesečno tijekom sezone.  Onda, pošto ti je klematis u tegli, moraš dobro pazit da se tegla ne pregrijava po ljeti (napraviš joj neku izolaciju) jer su osjetljivi na pregrijavanje korijena. Nisi napisao gdje si kupio? Nešto mi "miriši" na MBM!? Big%20smile 
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 23:33
evo post prije sam napisao mbm. balalayka mi je poslala prkos pa cu to posijat kad dode
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 12:42
Jučer sam kupila ovakav cvijet - ruselija na netu sam našla r. juncea (koral plant), a na Forumu R. equisetiformis
Naravno moja je tek mlada , a ova slika je sa Foruma - tema Ruselija, ali skinuta sa neta.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 21:21
Neka tvoju uskoro bude kao ova sa slike.
RIJEKA

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 21:27
Joj da bar. Ali prve godine vjerojatno neće biti takva Wink.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:49
kat.rea neće sigurno, jer za ovako nešto treba joj nekoliko godina. Predivan cvijet i tako djeluje nježan.

Nažalost moja "koraljka" nije preživjela zimski boravak u stanu, izgleda da joj je bilo pretoplo.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 20:21
Kupio sam 4 surfinije u kaliji, no vec su zasadene u zardinjere pa sam uslikao samo jednu-sve su prilicno jednake velicine cijena 7 kn po sadnici

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.