Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje
Sara & aralija & mali kaktus & dadinica mi smo vam u momentu po cijele dane ili u pravom vrteku ili u ovom malom cvijetnom ! Borimo se sa korovom , iscupali smo ga vec na kile , sijemo , sadimo , presadjivamo i nikad kraja ! Veselimo se svakom novom pupoljku , svakom novom cvijeticu paradajza , svakoj biljcici koja nikne iz sjemena , ah , kaj da vam pricam kad sve znate i same ...... Ovi ljiljani na kupu su doneseni s nama ali ovaj jedan jedini , usamljeni , to je moj prvi ljiljan , dobila sam ga od Natalije i jedina mu je mana da se nece razmnoziti ! Ja sam ga pustila nek bude kak hoce , samo nek zivi ! Prekrasan je kad cvate ! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hortenzija ce ipak cvasti , mislili smo da nam se je smrznula jer dugo nije pokazivala znakove zivota !
![]() ovo su susjedove ruze , ruuze koje on stalno "prisiljava" da ostanu kod njega ali mi nemamo nista protiv njihove posjete nama ! ![]() a ovo je nas ruj , lijepo se je primio ![]() turski klincici su i dalje u punom cvatu ![]() i ruze su pocele cvasti ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Svašta sa tu novog planira, -baš sam znatiželjna kako ćeš to skockati. A ove tvoje ruže mirišu do mene!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Draga Dijana , lijepi su planovi ali ti to kad nas ide sve malo usporeno ! Tu su godine a tu je i zdravlje pa kako ide , po malo ali sigurno !
![]() |
|
![]() |
|
Anabistrica & Carol
hvala vam na vasoj danasnjoj posjeti , ne virtualnoj nego onoj pravoj , stvarnoj , hvala vam na prekrasnim cvijetnim poklonima i hvala vam na akciji koju ste poduzele da to odmah dodje na svoje mjesto u zemlju ! Jedinstvene ste , kad vas nebi bilo trebalo bi vas izmisliti ! Kroz vas osjecamo ljubav prekrasnog prijateljstva do kojega je doslo zahvaljujuci samo Cvijet.Info ! ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Gute Fee,ruze su ti prekrasne,cokoladna albicija,bas bih volela da bude takva,a ne zelena...Oleanderi ce biti predivni kad procvetaju! Prijala mi je poseta tvome vrtu,zaista sam uzivala!Pozdrav
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga Wanessa , drago mi je da ti se je kod nas dopalo ! M. i ja si dajemo truda i volimo cuti rijeci kao tvoje . Veselit' cemo se ako dodjes negdje opet !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Gute Fee, samo neka se sve primi i popuni gredicu. Ali nemoj zahvaljivati, nije to altruizam, to je zbog trešanja
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Neka one samo dozreliju ! Bit' ce i strudla i torte , ah , mozemo i liker praviti !
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
veselim se novom zagorskom kamenjaru
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bas si me ganula,draga Gute,a ovo je znak da pratim tvoju temu,jer kad god udjem u tvoju bastu-vrt i nesto okopavam ja se setim kako si ti tvog muza uspela nagovoriti da i on udje, ![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Zaboravila da kazem za stolicu od unuke,jedva cekam da je sredis mislim da ce biti prelepa,jer bas je neobicna,i zuta lantana,bravo za muza,moja je propala ali sam sejala valjda bude jedna i zuta samo cekam cvetanje.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga gute,
kroz tvoju priču sam vidjela koliko uživaš u svojim biljkama. bravo za vas dvoje, bravo za unuku i njezine poklone. želim i tebi i tvom suprugu još mnogo plodova vašeg truda, puno godina zajedničkog rada, puno snage i zdravlja a to će vam, sigurna sam, darovati zemlja i biljke u kojima uživate i o kojima se brinete! ![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Ja sam danas otkrila još jedan biser - tvoj vrt, zapravo vaš vrt, jer je uz puno ljepote, pažnje, strpljivosti prepun ljubavi i zajedništva.
Veselim se novostima iz ove oaze mira i pratiti ću nastavak (shii take gljive, svaka čast!) ![]() Želim ti i nadalje puno zadovoljstva i uživanja!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |