dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 139> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo majstorice , šteta što nisi bliže da da se i mi u Dalmaciji okoristimo tvojim vještom rukama . Preljepa je!!!!!!!!! a i onaj gazda gore je pravi.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala Aralija
![]() A onaj "gazda" je baš pravi gazda, uvijek istjera na svoje. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ma vidi ti to sad ću je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
dadinice fantastična je.prekrasno ukrašena.
naš se gazda sigurno neće ljutiti i njemu će takva dobro doći
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasna torta
![]() ![]() ![]() ![]() Priča se da si danas laufala po selu ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdrav Dmirce
![]() Samo se ti posluži! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mari
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ajama, hvala na komplimentima!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ksan
![]() ![]() ![]() ![]() Ne javljaš se sto godina i onda baš pogodiš....eto vidiš, jednom se i meni desilo da odem od kuće. ![]() ![]() Miško je pravi, da ga vidiš koliki je, kao prase! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ajmeeeeeeee koja torta
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Torta je prekrasna - nevjerojatno mi je da netko može sam doma napraviti tako lijepu tortu. Šteta da mi nisi bliže! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Ružo
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dobrodošla Anastazija
![]() ![]() Vjeruj, nije nevjerojatno, ne kad nešto voliš raditi od rane mladosti, a ja ovo obožavam raditi. I meni je žao što nisam negdje bliže civilizaciji... Hvala na posjeti i komplimentu ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ohrabrili ste me svojim komentarima za tortičku... hvala vam svima.
Evo jedne koju sam radila prije nekih 2 mjeseca. Prijateljica ju je nosila na babine svojoj nećaci. ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Slika prednje stane torte je neupotrebljivo mutna, neću je ni stavljati... žao mi je što se ne vidi filigran koji sam nacrtala špricom.
Na gornjoj slici je dokaz da je torta bila tek napravljena - papiri u mašni. Tako zadržim oblik mašne dok se ticino malo ne prosuši. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepa je i ova torta......Pravi si majstor.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Hvala Milice
![]() Ja se volim s tim igrati, a mojim prijateljima to dobro dođe.. mislim da mi daju malo razonode ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |