Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 381> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ovaj je tako debeo morat cu vam ga uslikat da vidite
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ma neeeeeee Kinezi draga, nego Talijani! Kinezi obožavaju pseće delicije,a Talijani jedu mačke!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
uuuuuj nisam znala kako mogu fuj
![]() |
|
![]() |
|
da vide ovog mog macora Talijani bi slinili za njim haaahahah
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ma nije istina da talijani jedu mačke!!! To netko provalio zato što ne voli talijane...
Pitala sam gazdinu sestru, ona je udana u Italiju. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ne znam Dadinice, možda kako koji, ali imala sam prilike i čuti i vidjeti...Mojoj mami su Talijani ponudili hrpu love za debelog mačka.....Naravno da ga mama nije dala za nikakve novce jer je to bio njezin veliki ljubimac, ali ih je svejedno pitala što će im mačak...rekli su joj da bi napravili finu deliciju od njega!
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Fuuuuuuuuuj!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Eto vidiš, možda nisu svi takvi,ali nekima je to delicija...Ispočetka sam mislila da se samo zezaju i nisam vjerovala svojim ušima onome što čujem: No kad sam rekla ,ma Vi se samo zezate, zar ne? Gospodin mi je rekao: Izgledam li Vam tako, kao da se zezam.....rekla sam: Ne! A on je nastavio....Upravo tako, Ne zezam se!
|
![]() |
|
![]() |
|
Zaboga, ne mogu ni zamisliti da bi netko pojeo mog Miška... a ovako debeo bi im se mogao i svidjeti...
Miško više ne ide van!!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Je, je moraš čuvati debelog Miška, inače nestane i pojedu ga kao zeca!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Heeej društvo, dođite na fini čokoladni liker! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
isto ja cula od jednog iz mog famelije tek kad se najeo bataka pitali ha Talijani jel ukusno,on rekao d adobri pileci batci,kad reknu mu da su maciji
![]() uh Dadinice da vide jos ovog mog diva od macora razanj bi pripremili ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Da se nadovežem na ovu gornju raspravu o talijanima i mačkama. Ovako, italiju sam prošla uzduž i poprijeko, štaviše, živjela sam tamo, ali nikad ni vidjela, ni čula da jedu mačke.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebi mislim da se to radi kriomice isto kao što su ih ono jednom ulovili da švercaju nekoliko tisuća ptica ..ne znam točno o kojoj se zaštićenoj vrsti radilo,koja je njima bila delicija,a takve delicije nisu svakodnevno u ponudi...to se potajno sprema za " posebne goste.."
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sve moguće da je i tako, neću ti proturiječiti,jer znaš puno više od mene!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
![]() |
|
Dmirce ,ja sam u gužvi s poslom,pa me zato nema....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jesul gotovi kolaci Monstera ?
![]() |
|
![]() |
|
Bit će.....uffffff posla!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |