proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 81> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jako lijepo!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma prepoznala sam se ja odmah - nisi mi ime morala navoditi u zagradi! Oprosti, neću više....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hvala vam na komplimentima!!! Večeras sam napravila još jedan rad, ali ste me ubile u pojam sa tim slikanjem tako da nisam nikako bila zadovoljna i sada moram ujutro ranije ustati da bih slikala rad, tako da ćete ga vidjeti tek sutra... A što se tiče printeva nekako mi se čini da čovjek s njima ima puno više opcija nego sa salvetama i zaista uživam kada s njima radim... A za to si ti kriva zloćo jedna (izzy)!!! |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni motivi,fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je stvarno prekrasno !!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hej lilian ono prvo je obična plastična tegla samo malo "uljepšana"..
A ovo drugo je kutija od viskija. Nisu salvete nego papir i motivi skinuti sa neta....
Drago mi je da ti se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
Kaća meni je ovo kompliment od tebe...ti si ipak majstorica a ja samo hobysta... |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Eeeeeeeeeeeeeee vidi ova dva zadnja rada!!!!!!!!!!! Preeeeeeeeekrasno :) :) :)
![]() ![]() A ne prepoznajem shta je to? Neka boca? I jel to salveta? Ajme majko stvarno mi je uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh divno!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sta da kazem, osim da sam odusevljena
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Joj pa stvarno nikako da se ukomponiramo....bila sam rekla Andrei za ovaj tjedan, ali eto opet ništa do drugoga....
A slike će biti za par minuta...
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Proljeće drago..nikako da se nađemo na kavi sa Andreomo1 da se upoznamo, ali ja još uvijek čuvam nešto za tebe..prošao ti je rođendan-Sretan rođendan
![]() nadam se da će to uskoro doći u tvoje ruke..
Kad će nove slikice?....
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Curka za čestitke nikada nije kasno.
Hvala vam da ste se sjetile moga rođendana.
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
A što ću i ja sam zakasnila, oprosti. Puno zdravlja i ljubavi ti želim
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Tek sad vidim, sretan rođendan sa zakašnjenjem
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Curke hvala, hvala!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |