Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 81>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 16:48
prekrasno
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 09:11
Dada drago mi je da ti se sviđa moj rad...

Sliku ću staviti sutra ili večeras jer sam jutros skoro prespavala i nisam stigla fotkati novi rad...Confused
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 22:58
Jako lijepo!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 21:35
Ma prepoznala sam se ja odmah - nisi mi ime morala navoditi u zagradi! Oprosti, neću više.... smile61smile60smile170(moš' mislit!)
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 21:23

Hvala vam na komplimentima!!!

Večeras sam napravila još jedan rad, ali ste me ubile u pojam sa tim slikanjem tako da nisam nikako bila zadovoljna i sada moram ujutro ranije ustati  da bih slikala rad, tako da ćete ga vidjeti tek sutra...

A što se tiče printeva nekako mi se čini da čovjek s njima ima puno više opcija nego sa salvetama i zaista uživam kada s njima radim...

A za to si ti kriva zloćo jedna (izzy)!!!

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 19:50
smile94Ovo je bjuuuuutifuuuul! Lončić - prava morska fantazija i divna upotreba "nove" tehnike (hvala marljivoj kreativki koja je to nesebično podijelila s nama!)! A kutija je sjajna, odlično si ukomponirala slikice, drago mi je da si se i ti bacila na print - sad ti nema granica!!! smile73
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 16:48
prekrasni motivi,fantastično!smile71
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 11:47

Ovo je stvarno prekrasno !!!!
ANĐELKA
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 10:40
Originalno poslano od člana lilian lilian napisao:

Eeeeeeeeeeeeeee vidi ova dva zadnja rada!!!!!!!!!!! Preeeeeeeeekrasno :) :) :)smile93smile94
A ne prepoznajem shta je to? Neka boca? I jel to salveta?
Ajme majko stvarno mi je uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh divno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej lilian ono prvo je obična plastična tegla samo malo "uljepšana"..

A ovo drugo je kutija od viskija. Nisu salvete nego papir i motivi skinuti sa neta....
Drago mi je da ti se sviđa.Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 10:32

Kaća meni je ovo kompliment od tebe...ti si ipak majstorica a ja samo hobysta...smile211

Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 10:31
Eeeeeeeeeeeeeee vidi ova dva zadnja rada!!!!!!!!!!! Preeeeeeeeekrasno :) :) :)smile93smile94
A ne prepoznajem shta je to? Neka boca? I jel to salveta?
Ajme majko stvarno mi je uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh divno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 10:11
sta da kazem, osim da sam odusevljenasmile211,motivi su ti prekrasni,predivno ukomponirani..preprekrasno!!!!!!!!!!!!!smile141smile141smile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 09:39
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 09:37
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 09:35
Originalno poslano od člana Vilavita Vilavita napisao:

Proljeće drago..nikako da se nađemo na kavi sa Andreomo1 da se upoznamo, ali ja još uvijek čuvam nešto za tebe..prošao ti je rođendan-Sretan rođendansmile75..sa zakašnjenjem..
nadam se da će to uskoro doći u tvoje ruke..
Kad će nove slikice?....

Joj pa stvarno nikako da se ukomponiramo....bila sam rekla Andrei za ovaj tjedan, ali eto opet ništa do drugoga....

A slike će biti za par minuta...
Wink
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 08:39
Proljeće drago..nikako da se nađemo na kavi sa Andreomo1 da se upoznamo, ali ja još uvijek čuvam nešto za tebe..prošao ti je rođendan-Sretan rođendansmile75..sa zakašnjenjem..
nadam se da će to uskoro doći u tvoje ruke..
Kad će nove slikice?....
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 13:56
Curka za čestitke nikada nije kasno.
Hvala vam da ste se sjetile moga rođendana.
smile79
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 02:55
A što ću i ja sam zakasnila, oprosti. Puno zdravlja i ljubavi ti želim
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 11:19
 Tek sad vidim, sretan rođendan sa zakašnjenjem smile73!!!
ANĐELKA
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 11:19

Curke hvala, hvala!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.