Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 113>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 23:58
a kaj tu nema traca......buba i gogs niste se valjda zgubile do kuce od mene po ovom kijametu?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 00:00
di steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 00:06
ok ja idem spavati....bubamaro molim cijenu i dimenzije kaj si obecala na pp....eto ja dojdem a ti sad negdje sarafis stalazu ili ju vec farbas, padam s nogu idem nanati....a gle vaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,koja ludnica od vremena....sutra na posao na sanjkamasmile168smile118
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 00:07
joj baš je grozno vani, al sam ipak stigla doma :D
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 00:07

ajme kak ste isl ekuci?

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 00:10
hippy, ninoooooooooo....di ste zapeleeeeeeeeeeee
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 00:11
ej bubo di je gogs....jel stigla kuci?
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 00:12
ma stigla začas, a gogs je dio put, mog uta bila sasvim ok...pa je vjerojatno tako i stigla kući
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 08:37
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

hippy, ninoooooooooo....di ste zapeleeeeeeeeeeee

...u snijegu draga moja, u snjegu
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 09:47
joooooooooooooooooooo koji snijeg...jooooooooooo
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 10:39
di steeeeeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 10:44
na snjegu
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 11:30
opet...joj vi ste polarni medvjedi
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 11:33
Evo sad sam stigla, me jučer isto po onoj sparini. Sve komarci padali u nesvjest.Nisam se sinoć prištekala jer su mi uzeli struju od kompića (svirali od tuge kaj me tak dugo nije bilo doma).Jutros od 6-7 čistila snjegec da uopće mogu izać iz kuće...a sad idem nekaj korisnog napravit. Jassin Tonček je superiška -prekrasno dijete samo je mama jako stroga (zanovjetalo), žemske pazite je se. Kad zaurla mislim da je i Miško i Ančica a bome i Leonarda čuju.Kao da sam ja bolja, mene valjda i Gortyna u Švedsku čuje.

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 11:34
hehehe, neka, neka.....to je dobro da se trese oko mene..hihihihi
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 11:49
tresla se gora rodio se miš
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 12:06
jassi, kako je danas prošlo čiščenje snjega, naravno iza kraljevskog doručka
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 12:40
hehehehe...vjestice, pa ovako, kralj je uzeo iz kuhunje tam ispod stola di smo jucer svi cucali, i miscafl i metlicu i za staklo cistiti...svu opremu i onda je cistio lampu i stup...jer kaze lampa je zalosna jer je u snijegu...hehehehehee, i onda j eprojurila onamini ralica za pjesacke zone i ovaj se skoro zrusil od straha jer je sam dojurila....smjesan je bio, i onda pred vrticem j eopal dva puta na rit jer j epo snijegu hodao pa sa cizmama punim snijega stao na plozice i zviz, i onda koliko puta sam ga uspravljala toliko je padao....ja sam skoro se popiskila od smijeha a on je konacno ustao i dreknuo na mene....a zakaj me en drzis,,,,vidis da u vrticu ima znak opasnost klize se...moras me drzati...umrla sa...a da u konzumu je objavio...mama moram na wc kak...!!! aaaaaaaaaaaaaaaa....bilo je skidanje jakne, veste, skafa, maica, donji dio trenirke, potkosulja,gace,,,,a on dreci...pa stavi meeeeeeee na wc...ja reko cekaj da oblozim sve sa papirom..a on...jako sam ti trpio pozuriiiiiiiiiiiiiii....daj reci.....tak da sam poluluda jopet..ali pozitivno danas
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 13:09
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

hehehehe...vjestice, pa ovako, kralj je uzeo iz kuhunje tam ispod stola di smo jucer svi cucali, i miscafl i metlicu i za staklo cistiti...svu opremu i onda je cistio lampu i stup...jer kaze lampa je zalosna jer je u snijegu...hehehehehee, i onda j eprojurila onamini ralica za pjesacke zone i ovaj se skoro zrusil od straha jer je sam dojurila....smjesan je bio, i onda pred vrticem j eopal dva puta na rit jer j epo snijegu hodao pa sa cizmama punim snijega stao na plozice i zviz, i onda koliko puta sam ga uspravljala toliko je padao....ja sam skoro se popiskila od smijeha a on je konacno ustao i dreknuo na mene....a zakaj me en drzis,,,,vidis da u vrticu ima znak opasnost klize se...moras me drzati...umrla sa...a da u konzumu je objavio...mama moram na wc kak...!!! aaaaaaaaaaaaaaaa....bilo je skidanje jakne, veste, skafa, maica, donji dio trenirke, potkosulja,gace,,,,a on dreci...pa stavi meeeeeeee na wc...ja reko cekaj da oblozim sve sa papirom..a on...jako sam ti trpio pozuriiiiiiiiiiiiiii....daj reci.....tak da sam poluluda jopet..ali pozitivno danas

I ja sam se skoro upi.... od smijeha kada sam ovo čitala...pa kod vas nema ništa polako i smireno...čini mi se da gdje god se vi pojavite da besplatno zabavljate sve ostale..
Moja mala mrvica meni to tako tiho šapne na uho da ga skoro ni ja ne čujem a kamoli netko drugi...Ponekad si poželim da je moj Ivana takav, a on je kao leptirić, ali kada smo doma je zmaj!!!Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 13:10
Bila na kavi, pokupila stvari koje su za mene, dobila jednu prelijepu salvetu i sada sam sva happy...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,642 sekundi.