Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a kaj tu nema traca......buba i gogs niste se valjda zgubile do kuce od mene po ovom kijametu?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
di steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
ok ja idem spavati....bubamaro molim cijenu i dimenzije kaj si obecala na pp....eto ja dojdem a ti sad negdje sarafis stalazu ili ju vec farbas, padam s nogu idem nanati....a gle vaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,koja ludnica od vremena....sutra na posao na sanjkama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
joj baš je grozno vani, al sam ipak stigla doma :D
|
|
![]() |
|
ajme kak ste isl ekuci? |
|
![]() |
|
hippy, ninoooooooooo....di ste zapeleeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
ej bubo di je gogs....jel stigla kuci?
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma stigla začas, a gogs je dio put, mog uta bila sasvim ok...pa je vjerojatno tako i stigla kući
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
...u snijegu draga moja, u snjegu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
joooooooooooooooooooo koji snijeg...jooooooooooo
|
|
![]() |
|
di steeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
na snjegu
|
|
![]() |
|
opet...joj vi ste polarni medvjedi
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Evo sad sam stigla, me jučer isto po onoj sparini. Sve komarci padali u nesvjest.Nisam se sinoć prištekala jer su mi uzeli struju od kompića (svirali od tuge kaj me tak dugo nije bilo doma).Jutros od 6-7 čistila snjegec da uopće mogu izać iz kuće...a sad idem nekaj korisnog napravit. Jassin Tonček je superiška -prekrasno dijete samo je mama jako stroga (zanovjetalo), žemske pazite je se. Kad zaurla mislim da je i Miško i Ančica a bome i Leonarda čuju.Kao da sam ja bolja, mene valjda i Gortyna u Švedsku čuje.
|
|
![]() |
|
hehehe, neka, neka.....to je dobro da se trese oko mene..hihihihi
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
tresla se gora rodio se miš
|
|
![]() |
|
jassi, kako je danas prošlo čiščenje snjega, naravno iza kraljevskog doručka
|
|
![]() |
|
hehehehe...vjestice, pa ovako, kralj je uzeo iz kuhunje tam ispod stola di smo jucer svi cucali, i miscafl i metlicu i za staklo cistiti...svu opremu i onda je cistio lampu i stup...jer kaze lampa je zalosna jer je u snijegu...hehehehehee, i onda j eprojurila onamini ralica za pjesacke zone i ovaj se skoro zrusil od straha jer je sam dojurila....smjesan je bio, i onda pred vrticem j eopal dva puta na rit jer j epo snijegu hodao pa sa cizmama punim snijega stao na plozice i zviz, i onda koliko puta sam ga uspravljala toliko je padao....ja sam skoro se popiskila od smijeha a on je konacno ustao i dreknuo na mene....a zakaj me en drzis,,,,vidis da u vrticu ima znak opasnost klize se...moras me drzati...umrla sa...a da u konzumu je objavio...mama moram na wc kak...!!! aaaaaaaaaaaaaaaa....bilo je skidanje jakne, veste, skafa, maica, donji dio trenirke, potkosulja,gace,,,,a on dreci...pa stavi meeeeeeee na wc...ja reko cekaj da oblozim sve sa papirom..a on...jako sam ti trpio pozuriiiiiiiiiiiiiii....daj reci.....tak da sam poluluda jopet..ali pozitivno danas
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja sam se skoro upi.... od smijeha kada sam ovo čitala...pa kod vas nema ništa polako i smireno...čini mi se da gdje god se vi pojavite da besplatno zabavljate sve ostale..
Moja mala mrvica meni to tako tiho šapne na uho da ga skoro ni ja ne čujem a kamoli netko drugi...Ponekad si poželim da je moj Ivana takav, a on je kao leptirić, ali kada smo doma je zmaj!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bila na kavi, pokupila stvari koje su za mene, dobila jednu prelijepu salvetu i sada sam sva happy...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |