Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje niho, otok, kat rea, hoya, baka, plavooka, gioiaa, retriver sara svima velika
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantanini paketi stvarno oduševe primatelje, a kako samo bude sve složeno i mirišiii
![]() ona begonija je baš drugačija, posebna ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga moja Bromi....danas sam na tvoju temu došla pohvaliti ovo
![]() ta ti je sanseveria cylindrica stvarno san snova
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stvarno nešto neobično lijepo
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
baš si pogodila, izdanak čuvam za tebe i lili 68
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jooj Bromi .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš ti je krasna sanseverija.........i ne, ne žicam ju
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E bromelija za ovu tvoju sansenvariju dala bi ti pola moga cvijeća --samo gukni
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho moja malo si zakasnila, ali biti će još pelcerića....a onda čuvaj cikasicu
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
nemoj me stvarno zaboraviti ali ja neću ni tebe ---- stvarno je prelijepa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rekla sam
![]() |
|
![]() |
|
evo nakon obrade ovako izgleda moja cylindrica
![]() cvijetaju i ljubičice ![]() ![]() ![]() ![]() i hibi je procvijetao samo je sada dosta svijetliji ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kao je prelijepa -----a hibi su prekrasni
|
|
|
|
![]() |
|
cvijeta i adenium
![]() ![]() ![]() ![]() flavia evo brata blizanca od tvoga..sada me zanima kako se adenium obrezuje i kako sa pelcanjem...dali znaš- ja nemam pojma, a možda nam se javi neki stručnjak što kažeš na madagaskarsku palmu dali se dobro brinem za nju ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nekad davno sam imala tu madagaskarsku palmu dok su još bile rjetkost kod nas. Bila mi je jako lijepa i narasla velika, odjedamput je u par dana istrulila, toga se uvijek sjetim jer to je bilo praktički od danas do sutra
![]() Nikad od onda ju više nisam kupila...... tko zna...... doći ću opet pogledati tvoju jer je krasna...... možda me uhvati želja.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bromelija ti zamalo pa botnički vrt u malom imaš u svojoj kući!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa sve ti je cvijeće lijepo, adenium i hibi baš lijepo cvatu..a palma je
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
slazem se sa stefkajom
![]() |
|
![]() |
|
Draga Bromi....adenium je prekrasan....za sad ništa ne treba oko njega...na proljeće se orezuje i pelca....to ti objasnim kad dođe vrijeme za to. Hibi je krasan, nemam riječi!....a Pahi....evo baš je isti ko i moj, a jel se dobro brineš za njega...e to pojma nemam
![]() ![]() ![]() Cilindrika je prekrasna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno cvijeće Bromi, cilindriku ne žicam ali onu plavo-bijelu ljubicu da ako može, predivna je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |