Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 49> |
Korisnik | ||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
..... ima li nade da ga vidimo??? Znam da je sigurno pjekjasan.....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
|
....ja se ponovila bozicnim kaktusom...
![]() |
||
![]() |
||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
moram malo do konzuma i ja svratiti da ih malo
![]() ![]() ![]() |
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
A ne znam ![]() |
||
![]() |
||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
a sto kod mene nema takvih rasprodaja
||
koga ,kome i šta... |
||
![]() |
||
|
...... a pogotovo kad je u konzumu rasprodaja
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() prelijepo TeaK A ko ovome moze odoliti |
||
koga ,kome i šta... |
||
![]() |
||
|
Uvijek, Hele, uvijek ja sam ti samo karakter za kupiti ga. |
||
![]() |
||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
|
Super. ....... vidim da si i ti karakter kad je cviće u pitanju. |
||
![]() |
||
|
Budući da sam prekjučer pucala od ljubomore na Andreinu dracenu, ja jučer bila malo po Zagrebu i vidi čuda;
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
|
Imaš informacije pod orhideje... ![]() |
||
![]() |
||
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
|
Ja uvek idem levo! ![]() |
||
Aglaja
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
koga ,kome i šta... |
||
![]() |
||
|
Nisam niti sumnjala da će ti se ova dracena tricolor svidjeti!!! ![]() [/QUOTE] .... pa znaš da su mi one tiha patnja - dracene, yucce, ...... joj bolje da ne nabrajam.... Trenutno hodam okolo i gledam kako kupiti Nolinu, a da joj cijena nije preko nekoliko kuna.... boli glava.... Hana na žalost Orhideje su mi novost u mojoj kući i baš se nisam iskazala.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Nisam niti sumnjala da će ti se ova dracena tricolor svidjeti!!! ![]() Ažurirao andrea01 - 23 Studeni 2007 u 21:29 |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
i ja,ali zato jer ne znam kaj dalje sa njome
|
||
![]() |
||
|
Andrea kad budeš udomljavala ja se javljam za ovu lijevo
![]() Hana i dalje sam bez teksta........ |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
jel da ? Sad da mi samo ne gekne prije vremena
|
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Ma, razumijemo te!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
super su ti biljkice Andrea. Ne mogu odoliti da ne pokažem svoju novu orhi i ovdje,znam da sam dosadna ali.......
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |