Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() di si nabavila onaj okrugli medaljon? to je možda iz Perle iz Nehajske ili? koja mu je veličina? a kad imaš izložbu i gdje? i nemam više pitanja... ![]() ![]() nakit je preeeeeedooooobaaaaaaaar.... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Nego šta nego stići - taj dan si rezervirajte samo za salvete i kavicu!!!
![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
i ja se bilježim za
![]() ![]() koooooooliko kavica ... hoćemo mi uopće stići do salveta ? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Naravno...to se podrazumijeva!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Mima je rekla kavicu,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nema frke, dva-tri dana ranije ću objaviti na svojoj galeriji i podsjetiti sve pa se sve dogovorimo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pa i ja bih se družila s vama i razmjenjivala salvete. Obavijestite me kad ponovo organizirate kavicu pa ću se pokušati izorganizirati da se i ja upoznam s vama.
|
|
![]() |
|
Hehehehe - upravo tako sam i ja svojima doma opisala...
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
I ja potpisujem.Jako sam sretna što sam vas upoznala ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tatjana - ti si genijalka
![]() I svaki puta ideš na sajam salveta?
Kikins - što ćemo s tobom kada si nam daleko, a i carina je problem....
![]() Pero - super da ćeš i ti drugi puta doći!
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
a ja???
![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Curke sajam je uvije od 16,30 do 19,30 sati. Mi smo predsajam imale jučer u kafiću, i izmjenjale dosta salveta.Za sada je još uvijek u Trnjanskoj školi.Pamtite datum a i pitajte , Vesna će sigurno donijeti nove salvete. U NBu će dobiti slijedeći tjedan starinske salvvete, to ču sutra vidjeti, jer idem na tečaj.
|
|
![]() |
|
pero71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 7 |
da da jani i ja potpisujem nemam baš ovako čarobnih salveta kao ti ali pripremit ću i voljela bih upoznati nekog od vas teta salveta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ok jani ... lijepim si veeeeliki post-it na comp sa ovim datumom
![]() do tad ću i ja pripremiti sve dupliće ...pozz |
|
|
|
![]() |
|
Moram još ovo napisati vezano za sajam - najdraže mi je što sam hrpu salveta uspila dobiti mijenjanjem! Ponijela sam hrpicu svojih duplića i uspjela izmijenjati s curama....
|
|
![]() |
|
Šteta što se nismo upoznale!
Znači 23.2. - novi termin sajma, to nisam znala, ali neka i ostale curke znaju! Vidimo se onda.....
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Ja sam isto bila jučer na sajmu ali jako kratko, uspjela sam kupiti samo par salveta i već sam morala juriti dalje. Sljedeći put(23.2.) se nadam da ću upoznati sve vas sa ovoga foruma koje će te doći.
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |