Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 126> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Dobićeš moju fotku uredno zapakovanu,s mašnicom i autogramom
![]() ![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
možeš se ti draga komotno uobraziti koliko divnog cvijeća imaš , ovakve boje tekomu još nisam vidjela
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Joj ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Ma kakvi ponavljas ,znas da nam svima godi pohvala iskusnijeg clana a to je sad slucaj kad me ti tako lepo pohvali,hvala ti draga Gute. ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Leona31 krasne biljke, krasne slike
![]() |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Drada Leona teško je naći riječi kojima bih mogla opisati svu ljepotu tvojih biljaka i tvog vrta.
Zato ovog puta neću reći ništa, jer je šutnja često riječitija od bilo koje riječi. |
||
![]() |
||
|
Carol,draga,hvala,da Tekoma je malena,a pravo da ti kazem ni ne znam koliko raste dali je neka vrsta patuljaste videcu,to sam dobila pelcer u jesen i eto sad vec cveta neprestano,ja je isto zaista obozavam,skabioza imam nekoliko boja,prvi put sam sejala prosle godine. ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Leona ja ti kao i Carol moram reci da me je zuta tekoma osvojila ! Jako je lijepa sto ne znaci da i sve ostalo nije predivno ! Ponavljam se , zar ne ?
![]() |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Leona, zuta Tekoma je prekrasna. Vidim da je jos mala, a puna je cvijeta. Oduševljavaju me i skabioze, posebno ona tamno crvena, nisam niti znala da postoji tolko boja.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
|
E bas si me nasmejala za Euphorbiju,bas bih volela da ti vidim lice sledece godine kad ne budes znala sta ces sa njima koliko se same sire -samozasejavaju. ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Aralijaaa ![]() ![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Joj,joj,joj...kakve lepote
![]() ![]() ![]() I moja euforbija se raširila,rascvetala i da znaš da obožavam tu biljku i presrećna sam što si mi omogućila da uživam u njenoj lepoti
![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
|
Nisa
![]() ![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Mali kaktus
![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Wanesa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Hvala Slavuj VK, ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
Prelijepo kod tebe Leona, običnih i neobičnih vrsta; tekoma je jako lijepa; u mom susjedstvu su sve narančaste, iako lijepe, nisam dobila želju posaditi, ali ova žuta već...
ova slika oduševljava ![]() |
||
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |